Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MASKİ, YATIRIMLARINI ‘YATIRIM İZLEME SİSTEMİ’ İLE TAKİP EDİYOR

MASKİ, YATIRIMLARINI ‘YATIRIM İZLEME SİSTEMİ’ İLE TAKİP EDİYOR
11.09.2018
207
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı ve üstyapı yatırımlarını ‘Yatırım İzleme Sistemi’ ile takip ediyor.
“Yatırımlarımızı her an her yerden takip edip izleyebiliyoruz”
Konu ile ilgili bilgi veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Uygulama web, tablet ve mobil platformlarında çalışarak sahada yapılan yatırımlarımızı her an her yerden takip edip izleyebiliyoruz. Sahada yürütülen tüm altyapı ve üstyapı çalışmalarının harita üzerinde baştan sona planlanmasını denetlenmesini ve yönetilmesini sağlıyor“ dedi.
“Saha yönetimi ve iş hâkimiyeti daha kolay yapılmaktadır”
Sistem sayesinde merkez ve saha kopukluğunun ortadan kaldırıldığını belirten Mumcu, “Yazılım sahayı denetlememizi, işlerin ilerleme durumlarını ve sürekli iletişim halinde olmamızı sağlıyor. Sistem üzerinde tanımlı olan işlere ait yüklenici, kontrolör ve diğer takip bilgileri sayesinde o işe ait hakediş sayısı, kontrol sayısı, kontrol bilgileri, ilerleme durumları, fotoğraflar gibi birçok bilgiye anında ulaşmamızı sağlıyor. Yatırım bilgilerinin harita üzerinde konum bazlı gösterilmesi ile saha yönetimi ve iş hâkimiyeti daha kolay yapılmaktadır.
Sistemde kayıtlı her türlü veri raporlanıp yöneticilere sunulmaktadır. Bu sayede Malatya’nın hangi noktasında hangi projenin ne aşamada olduğu, projelerin tamamlanma durumları, fiziki ilerleme yüzdeleri, yüklenen fotoğraflar gibi projelere ait her türlü bilgi ayrıntılı olarak izlenebilmektedir.
Yatırım İzleme Sistemi MASKİ Bilgi İşlem Dairesi Personelleri tarafından başarılı bir şekilde yürütülüyor. Sistemin hazırlanmasında ve işletilmesinde emeği geçen tüm Bilgi İşlem Dairesi personeli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.