Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MASKİ, YEŞİLYURT MUHTARLARINA 2018-2019 YILI ALTYAPI PROJELERİNİ ANLATTI

MASKİ, YEŞİLYURT MUHTARLARINA 2018-2019 YILI ALTYAPI PROJELERİNİ ANLATTI
06.09.2018
219
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın katılımıyla Yeşilyurt ilçesi merkez muhtarlarına yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda 2018 yılı değerlendirilirken, 2019 yılında yapılacak projeler hakkında da bilgilendirmede bulunuldu.

MASKİ Genel Müdürü Mumcu: “İletişimi Önemsiyoruz”

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu yaptığı konuşmada, “Geçtiğimiz Salı günü Battalgazi muhtarlarımızla bir araya geldik. Bu ikinci toplantımız ve sizlerle bir aradayız. İletişimi önemsiyoruz, karşılıklı interaktif olmayı, bilgi paylaşımını önemsiyoruz. Çünkü başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat’ın da ifade ettiği gibi altyapı yatırımları maalesef çok popüler olmayan, çıktıları da çok kısa vadede kendisini göstermeyen çalışmalardır” dedi.
“Yeşilyurt İlçemize 133 Milyonluk Yatırım Yaptık”

MASKİ’nin dinamik ve önemli bir kurum olduğuna da dikkati çeken Mumcu, “MASKİ olarak büyük bir çabanın, büyük bir gayretin içerisinde 4 buçuk yılımızdayız. Başkanımız ‘birlikte yürüyeceğiz’ derken, şehre bu mesajı mütevazı bir şekilde verdi. Ama bizimle koşuyor, onu söyleyeyim size. MASKİ dinamik bir birim. Çalışanlarıyla 13 ilçede faaliyet gösteremeye çalışan büyük bir kurum. Bölgenin en büyük laboratuvarına sahip ve bu laboratuvarda toprak, su, yaprak analizi yapabilen bir kurum. Değerli muhtarlarım Yeşilyurt ilçemize 4 buçuk yılda 133 milyonluk TL maliyetinde 667 kilometre uzunluğunda altyapı yatırımı yaptık” şeklinde konuştu.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Polat: “Sadece Malatya’da Değil, Türkiye Çapında Örnek idarelerden Birisi”
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise sözlerine MASKİ ve çalışanlarına teşekkürle başlayarak, “Güzel çalışmalarından dolayı Genel Müdürümüz Ertan Mumcu ve MASKİ çalışanlarına teşekkür ediyorum. MASKİ’nin parlayan yıldızının bundan sonra da daha fazla parlayarak devam edeceğini özellikle bildirmek istiyorum. Sayın genel müdürümüz bayrağı devir aldığı arkadaşımızdan çok daha ileriye çıkaracağından da hiç şüphemiz yok. Nitekim bu süreç içerisinde de ekip aynı heyecan, aynı takım ruhuyla çalışmalarını devam ettiriyor. MASKİ Malatya’mızın güzide kurumlarından birisi evet, ama sadece Malatya’mızın değil, Türkiye çapında da örnek su ve kanalizasyon idarelerimizden birisi. Sadece idari binamız bile aslında MASKİ’nin gücünü, nüfusunu ve bakış açısını ortaya koyuyor. Yeşilyurt bölgesindeki yaptığımız çalışmaları tabi biliyorsunuz. MASKİ’nin çalışmaları altyapıyla ilgili olduğu için biraz tepki alıyor. Çünkü yatırımlar yerin altına. Çamurdan dolayı, yollardaki bozukluklardan dolayı tepki alıyor. MASKİ’nin böyle de bir talihsizliği var. Lakin şehirlerin olmazsa olmazı altyapılardır. Şehrin altyapısı ne kadar güçlü olursa, şehir de o kadar güçlü olur. Biz birlikte yürüyeceğiz dedik. Evet öncelikle muhtarlarımızla birlikte yürüyeceğiz. Bütün Malatya’mızın değerleriyle birlikte yürüyeceğiz. Ve memleket emektir diyoruz. Bu memlekete emek veren herkeste bizim açımızdan saygındır, kutsaldır diyoruz. Bu memlekete emek veren en önemli aktörlerden birisi de muhtarlarımızdır. Bu emeklerinden dolayı da muhtarlarımızı kutluyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.