DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MASKİ’DEN 5 MAHALLEYE 5 BİN 800 METRELİK İÇMESUYU HATTI

MASKİ’DEN 5 MAHALLEYE 5 BİN 800 METRELİK İÇMESUYU HATTI
06.12.2018
124
A+
A-

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde alt yapı yatırımlarına devam ediyor. MASKİ bu kapsamda Şanlıkaya, Pelitli, Tecde, Suluköy ve Çakırköy mahallelerine 5 bin 800 metrelik içmesuyu hattı yaptı.

Genel Müdür Ertan Mumcu: “Ekiplerimiz bölgede özverili çalışmalar gerçekleştirdi”

Malatya’nın her noktasına ulaşarak altyapı yenileme çalışmaları yapan MASKİ Genel Müdürlüğü il genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Merkez ilçeler ve diğer 11 ilçede altyapı güçlendirme ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Çalışmalar kapsamında 5 mahallede tamamlanan içmesuyu hattı çalışmalarıyla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Altyapıya dair her sorunu çözüme kavuşturmak ve hemşerilerimizin refahını sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. İhtiyaç olan mahallelere öncelik vererek şehrin tamamında çalışmalar yapmaya gayret gösteriyoruz. İçmesuyu altyapı çalışmaları kapsamında Şanlıkaya, Pelitli, Tecde, Suluköy ve Çakırköy mahallelerine 5 bin 800 metrelik içmesuyu hattı yaptık. Ekiplerimiz bölgede özverili çalışmalar gerçekleştirdi. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.