Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MASKİ’DEN DARENDE AĞILBAŞI’NA 3 BİN 600 METRELİK TERFİ HATTI

MASKİ’DEN DARENDE AĞILBAŞI’NA 3 BİN 600 METRELİK TERFİ HATTI
10.10.2018
128
A+
A-

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Darende ilçesi Ağılbaşı Mahallesi’ne 3 bin 600 metre uzunluğunda terfi hattı inşa ediyor.

Muhtar Zeynel Kılıç: “Burayı bitirdikten sonra inşallah suyumuza kavuşacağız”

Malatya’nın altyapısını güçlendirerek vatandaşa kaliteli hizmet sunmayı amaçlayan MASKİ Genel Müdürlüğü 2018 yılının son aylarında da çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Darende ilçesi Ağılbaşı Mahallesi’nde içmesuyu terfi hattı inşa çalışmaları sürüyor.

Çalışmalarla ilgili konuşan Ağılbaşı Muhtarı Zeynel Kılıç, MASKİ’ye teşekkür ederek, “8 buçuk kilometre olan isale hattımızın yapımı için MASKİ burada çalışmalara başlamıştı. Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ ile birlikte bu işi başarmak üzereyiz. Burada yaklaşık 3,5 kilometrelik terfi hattımızı bitirmek üzereyiz. Burayı bitirdikten sonra inşallah suyumuza kavuşacağız. Buradaki çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hacı Uğur Polat’a, MASKİ Genel Müdürü Sayın Ertan Mumcu’ya ve emek verenlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu çalışmayla birlikte Darende Ağılbaşı sağlam ve uzun yıllar hizmet verecek bir terfi hattına kavuşacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.