Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MASKİ’DEN ENGELLİ VE YAŞLI VATANDAŞLARA EVDE HİZMET

MASKİ’DEN ENGELLİ VE YAŞLI VATANDAŞLARA EVDE HİZMET
27.02.2019
196
A+
A-

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, abonelik işlemleri için ALO 185 Çağrı Merkezi’ni arayarak başvuru yapan engelli ve yaşlı aboneleri evlerinde ziyaret ederek abonelik işlemlerini yapıyor.

Malatya’nın altyapısına hizmet ederken, vatandaşlara da kolaylık sağlayacak çalışmalar yapan MASKİ Genel Müdürlüğü, yaşlı ve engelli vatandaşların evden çıkmadan abonelik işlemleri yapmaları için yerinde abonelik çalışmaları yapıyor. Malatya’da yaşayan ve ALO 185 Çağrı Merkezi’ni arayarak abonelik sürecinin başlatılmasını talep eden engelli ve yaşlı vatandaşlara gerekli evrakları imzalatmak için görevli personeller vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. Engelli ve yaşlı vatandaşları yormadan ve mağdur etmeden abonelik işlemleri yapılıyor. Yakın zamanda Alo 185 Çağrı Merkezi’ni arayarak abonelik yaptırmak istediğini bildiren Şükriye Kırteke isimli vatandaşın evine giderek abonelik işlemleri için gerekli prosedürleri gerçekleştirdi.

Engellilere verilen haklardan memnun olduklarını ifade eden Şükriye Kırteke: “Bu haklardan yararlanmaya çalışıyoruz. Engellilerin belediyeye gitmesi işlem yaptırması çok zor. Bu şekilde eve gelerek işlemlerimizin evde yapılmasından çok memnun olduk. Bu hizmeti evimize getiren MASKİ Genel Müdürlüğü personellerine teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.