DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MASKİ’DEN “SU VE HAYAT” KONULU YARIŞMA

MASKİ’DEN “SU VE HAYAT” KONULU YARIŞMA
07.02.2019
154
A+
A-

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü öğrencilerin suyun öneminin farkında olmaları için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak projeler yürütüyor. Bu kapsamda ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde gelenekselleşen “Su ve Hayat” konulu ödüllü Şiir, Kompozisyon ve Resim yarışması düzenliyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü ilk, ortaokul ve lise düzeyinde “Su ve Hayat” Konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenleyerek su tasarrufu konusunda farkındalık oluşturuyor. Yarışmanın amacı; suyun hayatımızdaki yeri ve önemini geleceğimizin teminatı olan genç nesillere benimsetmek, bilgi düzeylerinin artırılmasını sağlamaktır. Su israfı konusunda farkındalık yaratmak, toplumun tüm kesimlerini bilinçlendirmek, suyun önemine dikkat çekmektir.

“Su ve Hayat” konulu yarışmaya; 3. 4. ve 5. sınıf öğrencileri resim, 6. 7. ve 8. sınıf öğrencileri şiir, 9. 10.11. ve 12. sınıf öğrencileri kompozisyon olmak üzere 3 ayrı kategoride katılacaktır.

Resim, şiir ve kompozisyonların öğrenciler tarafından okul müdürlüklerine teslim edilmesi gerekmektedir. Son teslim tarihi 8 Mart 2019’dir. Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada; Birincilere dizüstü bilgisayar, ikincilere notebook, üçüncülere tablet ve her kategoride yarışan 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10. öğrenciye mansiyon ödülü verilecektir. Yarışma hakkında ayrıntılı bilgi almak için www.maski.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.