Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Matya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne Çetin ŞİŞMAN atandı

Matya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne Çetin ŞİŞMAN atandı
09.05.2018
262
A+
A-

Matya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini bir süredir vekaleten yürüten Levent İskenderoğlu’nun yerine yine vekaleten Çetin Şişman atandı. Atamanın Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş imzası ile gerçekleşti. Yaklaşık 2 yıldır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini Levent İskenderoğlu’nun vekaleten yürüttüğü Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevine, vekaleten Malatya Yeşilyurt Sümer Mesleki ve Teknik […]

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini bir süredir vekaleten yürüten Levent İskenderoğlu’nun yerine yine vekaleten Çetin Şişman atandı. Atamanın Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş imzası ile gerçekleşti.

Yaklaşık 2 yıldır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevini Levent İskenderoğlu’nun vekaleten yürüttüğü Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevine, vekaleten Malatya Yeşilyurt Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olan Çetin Şişman’ın atandığı belirtildi.

Görevlendirme yazısının Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne ulaştığı belirtilirken, Çetin Şişman’ın birkaç gün içerisinde görevine başlayacağı bildirildi.

Şişman Kimdir?

1977 yılında Malatya’da doğan Çetin Şişman ilk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. 2001 yılında İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 17 yıl MEB’e bağlı çeşitli okullarda edebiyat öğretmeni olarak görev yaptı. 2010 Yılından itibaren görevlendirme ile Malatya Valiliği Malatya Kitaplığı Projesi, 1. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı, 1. Malatya Uluslararası Film Festivali ve Malatya Okuyor Kampanyası’nda çeşitli kültürel ve sanatsal görevler icra etti. Bu görevlerdeki çalışmalarından dolayı “Üstün Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi. Şifreli Edebiyat ve Bulmacalı Edebiyat adlı kitapları bulunan Şişman, ayrıca 40’a yakın yayımlanmış eserde editörlük yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.