Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MEGSAŞ’ı Ziyaret Eden Başkan Polat:

MEGSAŞ’ı Ziyaret Eden Başkan Polat:
23.01.2019
134
A+
A-

 

“TESİSİMİZDE GÜNLÜK 65 BİN EKMEK ÜRETİLİYOR”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Megsaş Malatya Ekmek Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi ziyaret ederek personellerle hasbihal etti.

“Ekmeği Sağlıklı ve Ekonomik Olarak Sofralara Sunuyor”

Ziyarette konuşan Başkan Polat: “MEGSAŞ, Malatya halkının en temel gıda maddesi olan ekmeği ucuz ve sağlıklı bir şekilde sofralarımıza getiriyor. Ekmek piyasasına kalite ve fiyat dengesi getiren MEGSAŞ, stratejik bir ürün olan ekmek üretiminde, afet ya da benzeri bir olağanüstü durumda da Malatyamızın bu konuda ihtiyacını giderecek durumdadır. Şehrimizin 18 farklı bölgesinde ekmek satış büfeleriyle halkımıza hizmet sunuyor. Günlük ortalama 40 bin normal ekmek, 25 bin adet çeşit ekmek ve kahvaltılık grubu olmak üzere toplam 65 bin adet civarı ürün üretmekteyiz. Kurumumuz sağlıklı ve hijyenik bir yapıya sahip olup, Türk Gıda Kodeksi ve TSE Standartlarında üretim yapmaktadır.

Burada özverili bir şekilde çalışmalarını gerçekleştiren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum “dedi.

“Unlu Mamül Üretiminde 1 Numara”

MEGSAŞ, Malatya halkının; hijyenik ortamda üretilen kaliteli ürünleri en ucuza tüketebilmesini sağlamak amacıyla 1991 yılında kurulmuş bir şirket. Başta normal ekmek olmak üzere diğer unlu mamullerin üretimini yapan MEGSAŞ, ekmekçilik sektörünü çağdaş, üretim, teknoloji, hizmet altyapısı ve düzenine kavuşturmak için gerekli gördüğü her türlü çalışma ve organizasyonları yapmaya devam ediyor. Halktan gelen talepler sonucu; kepekli, çavdar, mısır, tam buğday, diyet ekmeklerinin yanı sıra simit, poğaça, galeta, kandil simidi, yağlı pide gibi ürünler de üretmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.