DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Mesob Başkanı Şevket Keskin’den Abyb’ye Ziyaret

Mesob Başkanı Şevket Keskin’den Abyb’ye Ziyaret
09.06.2021
181
A+
A-

     Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ziyarette, ‘’Anadolu Basın Yayın Birliği’nin (ABYB) mevcut yayın organları ile önemli bir basın kuruluşu olduğunu ifade ederek, ABYB Malatya şubesi uzun yıllardır Malatya’ya hizmet veriyor. Gerçek ve tarafsız haber anlayışı ile ilkeli duruşundan taviz vermeden yoluna devam eden Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum’’ dedi.
Gerçekleşen ziyarette , esnafın sorun, talep ve çözüm önerilerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Keskin,’’ “Esnafın derdini masa başında değil sahada çözmek gerekir. İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte esnaflarımız  iş yapamıyor. Hayatın normal akışına dönmesi için esnaflarımızın yaralarının bir an önce sarılması gerekiyor” diye belirtti.
Basının toplumun gözü, kulağı ve dili olduğunu belirten Başkan Keskin,’’ basının doğruyu yazarak, eksiklikleri dile getirmesi suretiyle  toplumu yönlendirmesi gerektiğini ifade etti.
Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Keskin’e teşekkür etti ve “Esnaf camiası kentimizin ve bizim ayrılmaz parçamızdır. Şoför esnafımızın ve tüm esnaflarımızın her zaman yanındayız’ ’dedi.

 Bülten

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.