DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Gelen Başkan Polat

Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Gelen Başkan Polat
19.02.2019
336
A+
A-

 

“BAŞARININ TEMELİNDE ÇALIŞMAK VARDIR”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Söz Gençlerin programı kapsamında Metin Emiroğlu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Başkan Polat Öğrencilerle bir araya gelmeden önce Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut ile bazı anaokulu bahçelerinin yeniden düzenlenmesi ile ilgili protokol imzaladılar.

Protokol imza töreni sırasında bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bulut, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Anaokulu eğitimi veren bazı okullarımızın bahçelerinin yeniden düzenlenmesine yönelik olarak bir protokol imzaladık. Gerçekleştirilen bu protokol ile çocuklarımızın sosyal hayata hazırlanmasına katkı sunacak sosyal aktiviteleri rahatlıkla yapacakları güzel alanlara hazırlanacak. Bu alanların hazırlanmasında bizlere vermiş olduğu katkılardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuklar için hazırlanmış çok güzel bir projenin hayata geçirildiğini belirten Başkan Polat,”Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime yapılacak her türlü yatırıma destek olmaya gayret gösteriyoruz. Eğitime başlama yaşının ne kadar aşağı çekersek başarıyı yakalamamız daha kolay olur. Çocuklarımızın eğitim gördüğü alanlardaki fiziki alanların iyileştirilmesi çok önemli. Bu çalışmalarından ve projenin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yapılan protokol sonrası Metin Emiroğlu Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen Başkan Polat, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Öncelikle kendinize bir hedef belirlemeli ve bu hedefe ulaşabilmek için yoğun bir çalışma içerisine girmelisiniz. Her zaman işinizde başarılı olmak için ne yapıyorsanız yapın en iyisini yapmaya çalışın. Okumayı hiçbir zaman ihmal etmeyin” dedi.

Program sonrasında Başkan Polat öğrencilerden gelen soruları da cevaplad

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.