Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MHP Kadın Kolları Arapkir’de

MHP Kadın Kolları Arapkir’de
11.06.2018
173
A+
A-

KADIN KOLLARI SAHALARDAN ÇEKİLMİYOR

BAŞKAN ÇİCEK,”MHP MALATYA’DA ŞAHA KALKACAKTIR”

MHP Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çicek ve yönetimi Malatya’da basmadık yer bırakmıyor. Arapgir’de ilçe teşkilatını ziyaret eden Kadın kolları ,Kaymakam Salih Sak ve İlçe Emniyet Amirliğine de ziyaret gerçekleştirdiler.

Göreve geldiği günden bu yana hep sahalarda olan MHP Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çicek ve yönetimi, 27.Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için , her mahallede iftar ve akabinde her ilçeye ziyaretlerini sürdürmeyi devam ettiriyorlar.  MHP Malatya Kadın Kolları Arapkir’e de bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.   İlk Arapgir  ziyaretini MHP Arapkir ilçe teşkilatı Başkanı Cengiz  Koca  ve yönetime gerçekleştiren Kadın Kolları, sıra ile  Kaymakam Salih Sak’a ve Emniyet İlçe Amirliğine giderek ilçe hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Arapkir ev ziyaretleri de gerçekleştiren  MHP Malatya İl Kadın Kolları, gösterilen teveccühden dolayı son derece memnun olduklarını dile getirdiler. Kadın Kolları Başkanı Çicek, “ MHP Malatya İl Başkanımız R.Bülent Avşar ve İlçe Başkanlarımızın fikirleri ile tam bir yumak haline geldik. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergiliyoruz. Sabahın ilk ışıklarıyla çalışmalarımıza başlıyoruz ve sahura kadar devam ettiriyoruz. Yorulmayacağız ve güçlü kalacağız. Çünkü Malatya’da artık siyasi bağlamda bazı şeylerin değişmesi için MHP’ ye ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Her gittiğimiz mahalle, ilçe, beldelerde vatandaşların ve özellikle hanımların partimize karşı büyük teveccühleri var.  Ve bizlerde yönetimimiz ile birlikte hanımlara ve esnaflarımıza  Cumhur ittifakını ve Malatya’da artık siyasi çemberin değişmesi yönünde mutlaka MHP kadrolarına ihtiyaç olduğunu vurguluyoruz. “ifadelerini kullandı.

Arapkir’de hakikaten  MHP’nin damgasını vurduğunu belirten Başkan Çicek, “Vatandaşlardan ve esnaflardan olumlu not aldık. Buda bizi seçimlerde son güne yaklaştığımızda daha çok heyecanlandırmakta  ve daha çok çalışmamıza sebeb olmaktadır. Tüm Arapgir’lihemşerileme teşekkür ediyorum.”dedi.

MHP Malatya Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çicek ve yönetimi ,  Akçadağ Ören’de şehit ailesinide ziyaret ederek mahalleli ile biraraya geldi. Kadın kolları proğramlarınaCafana mahallesi ve Akçadağ’ın merkez mahallelerine ziyaret gerçekleştirdiler.

Kaynak:Ras Ajans

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.