DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MHP KADIN KOLLARI SAHURA KADAR SAHA ÇALIŞMASINDA

MHP KADIN KOLLARI SAHURA KADAR SAHA ÇALIŞMASINDA
01.06.2018
166
A+
A-

MHP KADIN KOLLARI SAHURA KADAR SAHA ÇALIŞMASINDA MHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek ve yönetimi, Malatya’da  sahura kadar saha çalışmalarını gerçekleştiriyor. MHP Malatya Bayan Milletvekili  Aysel Yüzer Kadın kolları ile birlikte saha çalışmalarına katılıyor. MHP Kadın Kolları Selma Çicek, “MHP Malatya İl Başkanımız R.Bülent Avşar bey’in direktifleri doğrultusunda  saha çalışmalarımızı ve ev toplantı […]

MHP KADIN KOLLARI SAHURA KADAR SAHA ÇALIŞMASINDA

MHP Kadın Kolları Malatya’da Basmadık Yer Bırakmıyor

MHP Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek ve yönetimi, Malatya’da  sahura kadar saha çalışmalarını gerçekleştiriyor. MHP Malatya Bayan Milletvekili  Aysel Yüzer Kadın kolları ile birlikte saha çalışmalarına katılıyor.

MHP Kadın Kolları Selma Çicek, “MHP Malatya İl Başkanımız R.Bülent Avşar bey’in direktifleri doğrultusunda  saha çalışmalarımızı ve ev toplantı çalışmalarımızı tüm hızımızla gerçekleştiriyoruz.Sahura kadar mahalle toplantılarımız devam etmektedir. Saha çalışmalarımızda ve ev toplantılarımızda, mahallelerde evlere yaptığımız ziyaretler çerçevesinde , bu ülkenin ana sigortasının MHP olduğunu ve 15 temmuz sonrası liderimiz Dr.Devlet Bahçeli bey’in yapmış olduğu siyasetin her kesim tarafından takdir ile karşılandığını anlatıyoruz. Liderimize ve teşkilatımıza büyük teveccüh görülmekte. Buda bizim çalışmalarımızı daha büyük şevkle, heyecanla yapmamıza vesile olmaktadır. “dedi.

Çiçek, “ MHP Malatya İl Başkanımızın ve yönetimin özverili çalışmaları ve akabinde bizlere yol göstermesi  ve bizzat ilgilenmesi hakikaten fazlasıyla bizleri memnun etmektedir. Rabbim İl Başkanımızdan razı olsun. MHP Malatya Kadın milletvekilimiz Aysel Yüzer hanımefendi ile saha çalışmalarımıza devam etmekteyiz.Ve her akşam bir mahallede iftar vermeye devam ediyoruz. Kadın Kolları ve yönetimimiz özverili çalışmalarını seçimler bitene kadar ve sonrası devam edecektir. Allah’ın izni ile tüm vekillere aday olduğumuzu belirtmek isteriz. Birebir görüşmelerimizde, mahalle toplantılarımızda ve esnaf gezilerimizde bu potansiyeli Malatya’da artık iyiden iyiye hissediyoruz . Rabbim seçimlerde bizleri muzaffer kılsın inşallah”ifadelerini kullandı.

Kadın Kolları en son, Orduzu, Şahnahan, Bindallı, onbin konutlar, Çukurdere,Başharık ve Tandoğan’da saha çalışmalarını gerçekleştirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.