Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SÜLEYMAN ESKİ HASTALARI UNUTMADI

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SÜLEYMAN ESKİ HASTALARI UNUTMADI
10.05.2018
258
A+
A-

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SÜLEYMAN ESKİ HASTALARI UNUTMADI 24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Malatya’dan aday adayı olan Süleyman Eski seçim çalışmalarına  devam ediyor.Sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. MHP heyeti daha sonra yeni devlet hastanesinde yatan hastalara çiçek vererek geçmiş olsun temennisinde bulunarak bir süre sohbetti.     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti […]

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SÜLEYMAN ESKİ HASTALARI UNUTMADI

24 Haziran’da yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Malatya’dan aday adayı olan Süleyman Eski seçim çalışmalarına  devam ediyor.Sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu. MHP heyeti daha sonra yeni devlet hastanesinde yatan hastalara çiçek vererek geçmiş olsun temennisinde bulunarak bir süre sohbetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP Aday Adayı Eski’ye teşekkür etti. Ziyaretten dolayı yeni devlet hastanesinde yatan hasta ve yakınları MHP Aday Adayı Süleyman Eski ve MHP heyetine teşekkür etti.  İlk defa aday adayı olarak bizleri ziyaret ediyorlar, 24 Haziranda yapılacak seçimler oyumuz belli başarılar diliyorum diye konuştu.“Eski yeni devlet hastanesinde yatan hastalarımıza geçmiş olsun ziyaretinde buluyoruz, burada Malatyalı vatandaşlarımızla sohbet ederek, sorunlarına çözüm bulmaya çalışacağız dedi. Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Süleyman Eski “24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimlerinde vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz, MHP olarak Malatya’mızı TBMM’de vekil olarak temsil etmek istiyoruz, ifadelerini kullandı.

 Daha sonra Eski ve MHP heyeti yeşiltepe mahallesini ziyaret ederek Esnaflarla bir araya geldi. MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Süleyman Eski 24 Haziranda yapılacak seçimlerinde destek istedi, Esnaflar ise başarılar dileyerek MHP Kadrolarına sonuna kadar güveniyoruz 24 Haziranda MHP Malatya’dan vekiller çıkarılacağına inanıyoruz dedi.

Yeşil tepe Yardımlaşma ve dayanışma dernek Başkanı Özcan Gözene ve yönetimini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.Burada bir konuşma yapan “Gözene 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili erken genel seçimleri öncesi Milletvekili aday adaylığını açıklayan Süleyman Eski’ye çıkmış olduğu yolda başarılar diledi.

MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Süleyman Eski seçim çalışmalarımız kapsamında yeşiltepe yardımlaşma ve dayanışma dernek başkanı Özcan Gözene ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulunuyoruz . MHP Malatya’mızın sorunlarını biliyoruz ve yakından takip ediyoruz 24 Haziranda  desteklerini bekliyoruz ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.