Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEH MET FENDOĞLU MEVLİD KANDİLİ MESAJI

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEH MET FENDOĞLU  MEVLİD KANDİLİ MESAJI
18.11.2018
144
A+
A-

 

“Âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (SAV) doğum günü Müslüman alemince mevlit kandili olarak kutlanmaktadır. Bu mubarek gün bizlere birlik ve beraberliğin, fakire yardım etmenin ve topluma faydalı hizmetler üretmenin önemini bir kez daha hatırlatmaktadır. Güzel ahlakı ile etrafındaki insanlara örnek olan Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV) ümmetine hizmet etme aşkını bizlere miras bırakmıştır. Bu aşk bizi bugün harekete geçiren en önemli motivasyon kaynağıdır.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV) kurmuş olduğu medeniyet bugün hala bir çok insan tarafından araştırmalara konu olmakta ve hepimizin hayatına yol göstericiliği ile ışık tutmaktadır. Özlemi ile yaşadığımız Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın(SAV) doğum gününün Müslüman âlemindeki birlik ve beraberliğin artırılmasına vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyor, tüm Türk-İslam aleminin ve Malatyalı hemşehrilerimizin mevlit kandilini en içten duygularımla tebrik ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.