Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MHP MİLLETVEKİLİ FENDOĞLU VALİ KABAN’I ZİYARET ETTİ 

MHP MİLLETVEKİLİ FENDOĞLU VALİ KABAN’I ZİYARET ETTİ 
03.07.2018
168
A+
A-

MHP MİLLETVEKİLİ FENDOĞLU VALİ KABAN’I ZİYARET ETTİ

24 Haziran seçimleri sonrası 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Malatya Milletvekili olarak seçilerek mazbatasını alan MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Vali Ali Kaban’a ziyarette bulundu.

Ziyaretle ilgili basına açıklamalarda bulunan Milletvekili Fendoğlu, “Seçim süresi boyunca Malatya’da güvenin ve huzurun sağlanmasında olağanüstü gayretler sarf eden Sayın Valimizi ziyarete geldik. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bundan sonraki süreçte de Malatya için yapacağı çalışmalarda Malatya Milletvekili olarak kendisiyle beraber çalışmaya hazırım. Ben şimdiden kendisine teşekkür ediyorum başarılar diliyorum” dedi.

Vali Kaban yaptığı konuşmasında, “24 Haziran’da yaşadığımız bu demokrasi şöleninin Malatya’mıza, Ülkemize ve bütün Türk İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Çünkü hakikaten Türkiye her manada daha önceki geldiği topraklarda ve hâkimiyet kurduğu geçmişteki topraklarda yaptığı işler sürekli gözetlenen bir ülke bu anlamda bizim bu demokrasi imtihanını çok iyi vermemiz gerekiyor idi. Bu demokrasi imtihanını da barış ve huzur içerisinde ki yapılacak seçimlerle verebilirdik. Bu anlamda ben 24 Haziran’ın da başarıyla geçirildiğini, başarıyla bu imtihanın verildiğini düşünüyorum. Bunda tabi tek başında bizim çabamız bir şey ifade etmezdi, sizler de hakikaten bu konunun tarafları olarak çok olgun, çok anlayışlı bir şekilde, partilerimiz birbirleriyle çok uyumlu bir şekilde bu yarışı sürdürerek 24 Haziran’da da noktayı koymuş olduk. Ben bu anlamda tekrar bu başarınızdan dolayı kutluyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah utandırmasın. Milletimize hizmet hakikaten çok kutsaldır. Bu anlamda da bunun başarı ile yürütüleceğine inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ziyarette MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve MHP Parti Teşkilatı yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.