Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MHP’DEN KAMUSEN’E ZİYARET

MHP’DEN KAMUSEN’E ZİYARET
20.09.2019
139
A+
A-

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı il ve ilçe yönetimleri, Kamusen ve Türk Eğitim Sendikasının yeni hizmet binasına geçmelerinden dolayı hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.
Kamu sen İl temsilcisi ve Türk Eğitim Sendikası Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz ve yönetiminin yeni hizmet binasına MHP’den hayırlı olsun ziyareti gerçekleşti. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Kamusen İl temsilcisi Türk Eğitim Sendikası Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz, “Vekilimiz Sayın Mehmet Fendoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı Ve Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya , Yeni Binamıza Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular. Kendilerine Bu Nazik Davranışlarından Dolayı Teşekkür Ediyoruz. Günün Anlam Ve Önemine Binaen Kamu Sen İl Temsilcisi Ve Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz Tarafından Plaket Ve Türk Eğitim Sen Malatya Şubesi Amblemli Çini Vekilimiz Mehmet Fendoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya Ve Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı’ya Takdim Edilmiştir. Yeni Yerimizin Kamu Sen Ve Türk Eğitim Sen Camiamıza Hayırlar Getirmesini Dileriz.”İfadelerini Kullandı.
MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ise ziyarette yaptığı konuşmada, “Kamusen ve Türk Eğitim Sendikamızın yeni yerine taşınmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyoruz.. Avşar “Sendikadaki arkadaşlarımızın amacı sadece vatan, millet ve devlettir. Sendikada çalışan ve ya başka bir yerde çalışan kim olursa olsun arkadaşlarımıza zorluk çıkaran mevkisi makamı, kim olursa olsun buna müsaade etmeyeceğiz. Hiç kimse ülkücü kardeşlerimize yan gözle bakamayacak. Ülkücüler zaten vatan sevdalıdır, canını bir saniye bile düşünmeden vatan için feda eder. 15 Temmuz darbe girişiminde de bunu yakından gördük” dedi. Avşar, MHP olarak her zaman TürkEğitim sen ve Kamu-Sen’in yanında olduklarını söyledi.
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise , “Türk Kamu-Sen’in vatan, millet sevdalısı bir sendika olduğunu ifade etti. Fendoğlu, “Ülkesinin bekası için her türlü etkinlikte görev alabilecek bir teşkilatız” dedi.
Ziyaretten sonra Kamusen ve Türk Eğitim Sendikası İl Başkanı Çetin Türkyılmaz , MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’ya, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’a, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı’ya, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’ya plaket ve sendika amblemli çini hediye edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.