DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MHP’li Vekiller Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

MHP’li Vekiller Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor
06.06.2018
218
A+
A-

Zereyli Ve Çaparoğlu Yeşilyurt Ve Gündüzbey’de

MHP Milletvekilleri adayları Dr.AdilZereyli ve MHP’nin en genç adaylarından Enes Çaparoğlu seçim çalışmalarına devam ediyor. Yeşilyurt ve Gündüzbey seçim çalışmalarına MHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Yücel Polat ve yönetim katıldı.

27.Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde MHP Malatya’dan aday olan Dr.AdilZereyli ve MHP’nin en genç adaylarından İnönü Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi 3.ncü sınıf öğrencisi Bekir Enes Çaparoğlu, ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Her gittikleri yerde sevgi ile karşılanan adaylar, gösterilen teveccühden dolayı son derece memnuniyetlerini dile getirdiler. Yeşilyurt ve Günzübey’de esnaf gezilerine devam eden Zereyli ve Çaparoğlu, amaçlarının MHP’nin Malatya başarı elde etmesi  olduğunu açıkladılar.

MHP Malatya Milletvekili, adayı Dr.AdilZereyli, “ Esnafımızın  sorunlarını yakinen takip ediyoruz. İl teşkilatımız ile birlikte seçim çalışmalarımızda Cumhur ittifakı üzerine esnaflarımız ile ve vatandaşlarımız ile hasbihal ediyoruz. Bugün de Yeşilyurt ve Gündüzbey ilçemizdeyiz. Gösterilen teveccüh hakikaten bizleri fazlasıyla heyecanlandırmaktadır. İl Başkanımız R.Bülent Avşar bey  ve  ilçe teşkilatlarımız ile koordineli çalışıyoruz. Ve birlik beraberlik içerisinde yürüttüğümüz bu güzel çalışmanın semerelerini 25 haziran’da inşallah alacağız. Bilge liderimizin dediği gibi, Cumhur İttifakı Nezaket ve Şefkat Eli Olacak sloganıyla yolumuza devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

MHP’nin gençliğe verdiği önemi bir kez daha paerçinlemiş olması kamuoyunda takdir ile karşılanırken, MHP Malatya Milletvekili Bekir Enes Çaparoğlu,”Biz Türk milletinin umudu, Türkiye’nin korkusuz gücü, Türk-İslam’ın sönmeyecek ülküsü Milliyetçi Hareket Partisiyiz diyen bir bilge liderin evlatlarıyız. Dr Devlet Bahçeli bey’in liderliğinde MHP’nin bu seçimlerde başarı sağlayacağına gönülden inanıyorum “ifadelerini kullandı.zereyli ve Çaparoğlu esnaf gezilerinde sonra Yeşilyurt seçim büreosunda bir süre vatandaşlar ile de görüştü.

 

Ras Ajans

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.