Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Milletvekili Fendoğlu, Malatya’da ziyaretler gerçekleştirdi

Milletvekili Fendoğlu, Malatya’da ziyaretler gerçekleştirdi
09.12.2018
197
A+
A-

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, kentte yayın yapan yerel medyayı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Malatya’da her bölgede seçime girecektir. 13 ilçede hiçbir belediyemiz yok ama 31 Mart 2019’dan sonra çıkan tabloyu hep birlikte göreceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili M.Celal Fendoğlu, Gazetemiz Malatya Söz’ü ziyaret etti. Milletvekili Fendoğlu ve parti üyelerini, Gazetemiz Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Deniz karşıladı.

Malatya Söz Gazetesi’nden övgü ile bahseden Milletvekili Fendoğlu, Malatya ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Fendoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Malatya’da her bölgede seçime girecektir. 13 ilçede hiçbir belediyemiz yok ama 31 Mart 2019’dan sonra çıkan tabloyu hep birlikte göreceğiz” dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kemal Deniz, “Fırsat buldukça sık aralıklarla Malatya’ya gelip halkla hemhal olduğunuzu ve sorunları yerinde incelediğinizi biliyoruz. Bütçe görüşmeleri, genel kurul görüşmeleri var. Bu yoğun trafik içerisinde Malatya’ya zaman ayırdınız. Bu zaman diliminde gazetemize de zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz” dedi.

FENDOĞLU: “ÇALIŞMALARIMI İKİYE BÖLDÜM”

Milletvekili seçildikten sonra Malatya’yı hiçbir zaman ihmal etmediğini vurgulayan Fendoğlu; “Seçildiğimiz günden ve daha öncesinde ne söylediysem, sözlerimin arkasında durmaya çalıştım. Ankara’daki çalışmalarımızı ikiye böldüm. Genel Kurul olduğu ve olmadığı günler. Genel kurula mutlaka ve mutlaka iştirak edip, devletimizin ve milletimizin beklediği yasaların çıkmasına, Malatya vekili olarak yardımcı oluyorum. Genel Kurul olmadığı günlerde de Malatya’mıza her hafta gelmeye çalıştım” şeklinde konuştu.

“MUTLAKA ONAYLANIP GEÇMESİ LAZIM”

Mecliste görüşülmesi devam eden bütçe görüşmelerini değerlendiren Fendoğlu;“Önümüzde ki günlerde meclisten bir bütçe geçecek. O bütçe Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk bütçesi olması sebebiylede hem bizim, hem ittifak, hem de milletimiz için çok önemli. 14 gün içerisinde geçecek olan bütçenin mutlaka onaylanıp geçmesi gerek. Bu yönde grup olarak da hareket edeceğiz. Bir sıkıntı olmadan da geçeceğini düşünüyorum. 10 Aralık ile 23 Aralık tarihinde Meclis ziyaretçilere kapalı olacak. Bunu da buradan duyurmak isterim. Gelen vatandaşlarımız olur görüşemezsek üzülürüm” dedi.

“MALATYA İÇİN ADAYLARIMIZ HAZIR”

Malatya’da Büyükşehir ve ilçe adaylarının hazır olduğunu dile getiren Fendoğlu; “Yerel seçimde de ittifaka özel görevler düşüyor. Milliyetçi Hareket Partisinin başından beri duruşu bellidir. Bu çizgimizde de aynı şekilde devam ediyoruz. Malatya yerelinde de beklentilerimiz ve çalışmalarımız var. Büyükşehir de ve ilçeler için adaylarımız hazır ve genel merkezimize bunları ilettik. Bu ayın sonuna kadar genel merkezimiz tarafından il il, ilçe ilçe adaylarımızın isimleri açıklanacak.

Malatya’daki durumla ilgili ise MHP Malatya’da her bölgede seçime girecektir. Nasıl 24 Haziran’da MHP’nin şahlanışı olacak dediysek, 31 Mart’ta da MHP sürpriz yapacaktır. 13 ilçede hiçbir belediyemiz yok ama 31 Mart 2019’dan sonra çıkan tabloyu hep birlikte göreceğiz. Eğer Malatya’da bir HDP, CHP, Saadet, İYİ parti bir ittifaka girerse, genel merkezlerimizde bunu değerlendirecektir” ifadelerini kullandı.

“AF YASASI MECLİSE GELECEK”

Af yasa tasarısının meclise geleceğinin altını çizen Fendoğlu, şunları söyledi: “Afta kopma noktası diye bir şey yok. Kopma asla mümkün değil. Parti içerisinde söylenen sözler, şahısları bağlıyor. Grubu ve partiyi bağlamıyor. AK Parti içerisinde de sert söylemlerde bulunanlar oldu. Özellikle Genel Başkanımızın söylediği, ‘İttifakı bozacak söylemlerden kaçının’ bunu bizlerde her platformda söyledik. İttifakın ürünü olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi yaşamalı ve yaşatılmalı. Seçim beyan nemiz de bulunan af konusu ve 3600 ek gösterge ile çalışmalarımızı tamamladık, kanun tasarısı olarak verdik. AK Parti’nin komisyonlarında değerlendiriliyor. Muhtemelen en kısa sürede meclisimize gelecektir. Sosyal medya ve basın yoluyla öyle bir algı yapılıyor ki, HDP, CHP, İYİ Parti verdi siz neden vermediniz? Bizim tavrımız ve kiminle de saf tutacağımız belli. Dolayısıyla bizi bir yerlere bağlamaya çalışanlar yanlış yapıyorlar” dedi.

“BENİM BOYNUMUN BORCU”

İsmet İnönü ile ilgili meclisteki konuşmasını değerlendiren Fendoğlu; “Ben onu CHP sıralarından alkış alayım diye yapmadım. Siyasi olarak CHP ile mücadele etmiş yegâne ailelerden biriyiz. Bizim siyasi birlikteliğimiz vatan sevgisidir. Ülkenin bölünmez bütünlüğüdür. Ondan sonrası ayrılır ve onun ötesine gitmez. İsmet İnönü Paşadır, Malatya’nın vekilidir. Cumhurbaşkanlığı yapmıştır ve Malatya’nın bir değeridir. Ben nasıl kayısıma sahip çıktıysam, vekillerimize sahip çıkıyorsam, Malatyalı ve Malatya’ya sahip çıkmak benim boynumun borcu” diyerek sözlerini tamamladı.

Fendoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra malatya olay internet sitesini imtiyaz sahibi ali Aladağ ziyaret ederek istişarelerde bulundu.çalışmalarında başarılar diliyorum ded

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.