DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Milletvekili Fendoğlu’ndan EYT açıklaması

Milletvekili Fendoğlu’ndan EYT açıklaması
27.10.2018
167
A+
A-

– MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, “Vatandaşlarımız evinde rahat olsunlar. Biz seçim vaadinde bulunduğumuz her yasanın arkasındayız” dedi.

“ Milyonlarca yurttaşı ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.“Fendoğlu EYT ile ilgili son günlerde bir sorun var tabi bur da bizi suçlayan eyt mağduru arkadaşlarımız dostlarımız vatandaşlarımız evinde rahat olsunlar biz seçim vahinde bulunduğumuz her yasanın ve önergenin arkasında olduklarını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu TBMM meclis ’de o gün ki akşam konuda yanlış anlaşılma var onu ben buradan sizin aracılığınızla duyurmak istiyorum o akşam iyi parti tarafından verilen yasa tasarısı değildi erken yaşta emeklilik ( EYT) tamimiyle araştırmaya yönelik bir önergeydi eyt’nin araştırılacak soruşturulacak konuşulacak tartışılacak bir yeri yok yılardan beri zaten elzem olmuş bir durumdur.Mecliste yaşanan ve taraflı bir şekilde empoze edilen algıda sanki yasa teklifi gelmişte biz ret etmişiz gibi çığırtkanlık yapılıyor. Gelen bir araştırma önergesidir.Biz araştırma önergesine karşıyız, mağduriyetlerle dolu bir durumun neyini araştıracağız.Hepimizin yakını,akrabası bu durumdan mağdur.Bu konun araştırılacak bir durumu yokYasa teklifi bizim sözümüz ve biz sözmüzün sonuna kadar arkasındayız.EYT ile alakalı yasa teklifi bizim sözümüz bu konuyla alakalı kanunun teklifi görüşülmeye geldiği Milliyetçi Hareket Partisi öncülüğünde bu yasanın geçmesi için gerkeni neyse yapılacaktır. Milliyetçi Hareket Partisinin sözüdür. Çalışmalar devam ediyor yasa düzenlenir ve geçer o konuda rahat olsun vatandaşlar ifadelerini.
Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ve beraberinde Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan Arap gir ilçesini ziyaret ederek Esnafların sorunlarını Dinleyen Vekil Fendoğlu burada Milliyetçi Hareket Partisi MHP her zaman sizlerin sorunlarını dinleyecek ve gündeme taşıyacağız dedi.
Hacı emiroğulları Konak’ın açılışı yapıldıktan sonra Arapgir MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.
Ziyarette bir konuşma yapan MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’ Arap gir ilçesindeyiz tabi ilçemizi bu sene fırsat buldukça geldik teşkilatımız ziyaret ettik.Seçim çalışmaları için 31 Marta kadar sık sık geleceğiz milliyetçi hareket partisinin en güçlü olduğu bir ilçe Arap gir 31 Mart 2019 da iddialı gireceğiz ada adaylık müracaatları devam ediyor partimize olan ilgi ve alakalardan dolayı memnunuz inşallah bu seferde kazanan biz olacağız bur da Milliyetçi Hareket Partisi olarak son zamanlardaki cumhur ittifakına değinmek istiyorum.Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçelinin kurmuş olduğu organize etiği cumhur ittifakı bazıların aksine bozulmuş gibi bir imaj veriyorlar dışarda öyle bir şey yok.Yerel Seçim’ler ittifak yok. Her iki parti il ve ilçe adaylarını belirleyip, kendi adaylarıyla çıkacaktır.Cumhur ittifakın üç misyonu vardır birincisi pkk-fetö terör örgütüne karşı devletimizin milletimizin dik duruşunu n göstergesidir. İkinci ise en önemli kaynak temel dış güçlerin yanı Avrupa birliğinin Nato beslemelerinin, ABD ‘nin Türkiye üzerinde uygulamakta oldukları ambargo ve baskılara karşı yine ortak tavır koymasıdır’ki bunda her iki parti Milliyetçi Hareket Partisi MHP ve Adalet Kalkınma Partisi AK Parti ortak hareket ediyor, ve üçüncüsü olan yeni kurulmuş olan, bu sistem ilk milletvekili olarak ’da bizler Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemin devamı ve kalıcı olmasını , tesis etmek için Cumhur ittifakının kurulmuşdur . Bunda inşallah muvafakat olacağız fitnelere meydan vermeyeceğiz, kim fitneden ve fesattan bahsediyorsa kim ittifakın bozulmasından bahsediyorsa biliniz ‘ki onlar bölücü terör öğürtüne mensup, biliniz ’ki Türk Düşmanlarıdır . Şuanda Türkiye gündemi meşgul eden adımız mevzusu var, Danıştay 8.nci daire başkanlığı tarafından alınmış bir kararla 5 yıl sonra, gecikmeli ’de olsa olum bir gelişme olmuştur. Andımız özellikle ilk öğretim yaşında çocuklarımız, okuması Türkiye’de Milliyetçilik yurttaşlık duygularını aşılamak Türklük şuuru Türk Cumhuriyetine ve Türk Devletine aidiyetlik duymak, bağlı olduğunu aşılamak devletin asli görevlerindendir.Millet bilinci aşılamak önemlidir, pedolojik her hangi gibi ırkçılık eylemi içermeyen bir andır, bu yanlış yönlere çekip İslam’la bağlaştırmak, buna karışmış gibi göstermek, veya ırkçılıkla suçlamak tamamıyla yanlıştır İstiklal marşımız kurutuluş savaşında bu milletin, kanıyla bayrağıyla yazılmıştır. istiklal marşı ve andımız karıştırmak yanlış olur iki apayıp şeydir, Türk Olmak bir kavram değil milletin adıdır, tv programlarında kendine aydın diyenler var çıkıyorlar sadece programda bende konuşayım diyerek yanlış konuşuyorlar .Türk Milleti ayrılmaz bir bütündür. Yeri gelirse nasıl Çanakkale’de kurtuluş savaşında can verdiyse yeni can verir.15 Temmuzda meydanlara dönüklen bayraklarımız göklere çeken yine bu millettir, bunların hepsinde Türk milletidir şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.