Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Milli Beka Hareketi Malatya İl Teşkilatında Mazbata Töreni

Milli Beka Hareketi Malatya İl Teşkilatında Mazbata Töreni
27.12.2018
200
A+
A-

Milli Beka Hareketi Malatya İl Teşkilatında Mazbata Töreni
Milli Beka Hareketi her geçen gün yeni katılımlarla büyümeye devam ediyor. Yurt çapında ve dünyada teşkilatlanma çalışmalarını hızla sürdüren Milli Beka Hareketi 4 ay gibi bir sürede 300 bin üyeyi aştı.

Teşkilatın hayata geçtiği merkez olan Malatya ,teşkilatlanma konusunda da adından söz ettiriyor. Genel Merkezi İstanbul’da olan teşkilatın Genel Başkanlığını Murat Şahin yapıyor. Doğu Anadolu Bölge ve Malatya İl Başkanlığına atanan İbrahim Aygün kısa sürede merkez ilçelerin atamasını yapıp Malatya’da ve Doğu Anadolu bölgesinde il ve bütün ilçelerin atamasını sürdürüyor. Bugün il binasında yapılan törende yeni atanan ilçe başkan yardımcıları mazbatalarını Başkan Aygün’ün elinden aldı. Özay Varol Battalgazi İlçe Başkan Yardımcılığına, İlhan Göğebakan , Gökhan Karaoğlu da Yeşilyurt İlçe Başkan Yardımcılığına atandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.