DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

MTÜ teknik ve teknoloji alt yapısı öğrencilerin imkanına sunuldu

MTÜ teknik ve teknoloji alt yapısı öğrencilerin imkanına sunuldu
30.05.2020
249
A+
A-

 

 

-Rektör Prof. Dr. Karabulut: “Sağlıklı gelecek için, önceliğimiz sağlığınızdır”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Covid-19 salgını nedeniyle Malatya’ya dönen tüm üniversite öğrencilerinin Bahar Dönemi Final ve Bütünleme sınavlarına hazırlanırken ihtiyaç duyulması halinde üniversitenin teknik ve teknolojik alt yapısı ile eğitim donanımlarından yararlanabileceklerini bildirdi.

 

 

MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin teknik ve teknolojik alt yapısı ile eğitim donanımları geleceğimiz olan sevgili üniversiteli öğrencilerimizin hizmetindedir. Covid-19 salgını ile mücadele kapsamında üniversitemizin veya diğer tüm üniversitelerin öğrencileri Bahar Dönemi Final ve Bütünleme sınavları için Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin Battalgazi Yerleşkesindeki kütüphane ve bilgisayar laboratuvarlarından yararlanabilirler. Malatya dışında ikamet eden üniversitemizin öğrencileri ise bulundukları illerdeki üniversitelerden imkanlar konusunda bilgi alabilirler. Üniversitemizin günlük yaşam ve eğitim alanları fiziksel mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenmiştir. Ayrıca, kendi üretimiz olan dezenfektan ile söz konusu alanlar rutin olarak sterilize edilmektedir.” ifadelerini kaydetti.

 

 

Rektör Prof. Dr. Karabulut, üniversite öğrencilere, “Sağlıklı gelecek için, önceliğimiz sağlığınızdır” yaklaşımı içinde olduklarını vurguladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.