Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Murat Güzel, Baba Ocağı Konağı Ziyaret Etti

Murat Güzel, Baba Ocağı Konağı Ziyaret Etti
06.07.2020
555
A+
A-

 

Murat Güzel, 1986 yılında Amerika’ya gitmiş. Eğitimini tamamladıktan sonra, bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra kendi şirketini kurmuş.

Murat Güzel, 1986 yılında Amerika’ya gitmiş. Eğitimini tamamladıktan sonra, bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra kendi şirketini kurmuş. Güzel, ABD’deki Türk toplumunun çatı kuruluşu olan Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi’nin kurucusu ve yöneticilerinden ve Kendinin doğduğu ve büyüdüğü Konak Mahallesine geldi. Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com Konak Muhabirimiz Şükrü Güzel’in Misafiri olarak şu açıklamalarda bulundu.

 

Murat Güzel, Konak mahallesini gezerek eski günlerini yad etti. Burada Konak mahallesi vatandaşlarıyla bir araya gelerek hasret giderdi. Güzel, Konak mahallesinde bulunan eski evleri gezdi ve incelemelerde bulundu. Buraları görünce duygulandı. Murat Güzel, Konak mahallesini gezerken burada yaşayan mahalle sakinleri Güzel’e misafirperverliklerini gösterdi.

 

Murat Güzel, Konak mahallesine gelişinde Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com muhabiri Şükrü Güzel ve Güzel’in akrabaları ve yine Mahalle sakinleri tarafından karşılandı. Güzel, Kendisine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Murat Güzel, Beni bugün burada misafir eden Akrabalarıma ve yine Mahalle halkımıza şükranlarımı sunuyorum ve teşekkür ediyorum dedi.

 

Malatya Birlik Gazetesi ve malatyabirlikgazetesi.com Konak muhabirimiz Şükrü Güzel, Sayın Murat Güzel Abimiz Türkiye’ye ve yine Malatya’ya geldiğinde mutlaka bizleri ziyaret eder ve bizlerde misafirimiz Sayın Murat Güzel abimizi giderken kendilerini yolcu ettik dedi.

 

Murat Güzel, Konak Mahallesini ziyaret etikten sonra, Akrabalarını ve yine Mahalle halkıyla vedalaşarak buradan ayrıldı.

 

Murat GÜZEL, Kimdir:

Murat Güzel, Aslen Eski ismi (Banazılı). Konak Mahallesi’nde doğdu İlk ve orta ve yine lise yıllarını Malatya’da geçerek ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi’ni bitirdikten sonra, yüksek lisans ve doktora bursunu kazanarak 1986 yılında Amerika’ya gitmiş. Eğitimini tamamladıktan sonra, bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra kendi şirketini kurmuş. Güzel, ABD’deki Türk toplumunun çatı kuruluşu olan Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi’nin kurucusu ve yöneticilerindendir.

 

Murat Güzel, Amerikalı bir vatandaş olarak PKK’ya silah verilmesinin yanlış olduğunu her fırsatta dile getirdiği için PKK’nın, FETÖ’cülerin ve Ermenilerin hedefi olmuştur…

Kaynak: malatyabirlikgazetesi.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.