Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Mustafa Canbay, 2022 Türkiye’nin Değişim Yılı Olmalıdır

Mustafa Canbay, 2022 Türkiye’nin Değişim Yılı Olmalıdır
02.01.2022
132
A+
A-

Saadet Partisi Malatya İl Başkanlığı Aralık Ayı İl Divan Toplantısı Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman’ın katılımlarıyla ve yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Aylık olarak İlçe çalışmalarının, birim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda bir konuşma gerçekleştiren İl Başkanı Mustafa Canbay ülkemizin yaşadığı sorunlar üzerine düşüncelerini aktardı.

Mustafa Canbay açıklamasında: “Yeni yıl demek, yeni umutlar ve yeni başlangıçlar demek. Türkiye’nin, 2022’nin başlangıcı ile birlikte yeni umutlara ve yeni başlangıçlara ihtiyacı var. Türkiye’nin umuda, güvene, huzura ve neşeye ihtiyacı var. 2022, değişim yılı olmalıdır!

Adaletsizliğin, Yolsuzluğun, Yoksulluğun, Kutuplaştırmanın, İşsizliğin, İsrafın, iktidarını geride bırakacak; Adaletin, Ahlakın, Liyakatin, Üretimin, İstihdamın, Paylaşımın, birlikteliğini iktidarını hep birlikte kuracağız.

2021’in son saatlerini doğalgaz, elektrik ve akaryakıta gelen kallavi zam haberleri ile kapattık, yeni yılın ilk gününe de yeni zamlarla uyandık. Bir kez daha anlaşıldı ki; 2022’nin “hoş gelmesi”, ancak bu iktidarın “güle güle gitmesi” ile mümkün olacak!

2021 yılı ile ülkemizde; Yalan siyasetin, talan ziyafetin, Faiz bağımlısı düzenin, tüketime dayalı ekonomik sistemin, kutuplaştıran siyasetin, enflasyon mağduriyetinin, dinmeyen zam yağmurunun artık bitmesi gerekiyor.

2022 yılı Türkiye’nin değişim yılı olacak. Saadet iktidarını hep birlikte kuracağız.

İnsanımızı özlediğimiz refah toplumuna taşıyacağız.” Açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.