Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Mv. Tüfenkci İlisuluk Köyünü Ziyaret Etti

Mv. Tüfenkci İlisuluk Köyünü Ziyaret Etti
18.11.2019
189
A+
A-

Gümrük ve Ticarfet Eski Bakanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kuluncak ilçemiz İlisuluk Mahallesini (köyü) ziyaret etti.
Ak Parti Malatya Milletvekili ve önceki dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Milletvekilimiz Bülent Tüfenkci, Kuluncak ziyareti kapsamında ilisuluk köyünü de ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ve İlisuluk Mahalle Muhtarı Yakup Kalkan’dan köye yapılan çalışmalar ve bekleyen hizmetler hakkında bilgi aldı.
Bakan Tüfenkci’nin ziyaretinde Ak Parti Kuluncak İlçe Başkanı Ahmet Boyraz, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ve MHP Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Kılıç da hazır bulundu.

Muhtar Yakup Kalkan, Sayın Milletvekilimizin köyümüzü ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek köyün bekleyen hizmetleri için kendisinin desteğini talep etti. Başta köyün içme suyu sorunu olmak üzere, yapılması düşünülen gölet projesi ve Örme yolu Mevkiindeki Virajın ivedilikle çözülmesi için Milletvekilimizin desteklerini beklediklerini belirtti.
İlisuluk Muhtarı konuşmasının devamında, “eski ilkokul binası olan müştemilatın düzenlenerek Köy Konağı, Çok Amaçlı Salon ve Muhtarlık Hizmet Binasına dönüştürülmesini” istedi. Şuan muhtarlık binası olarak kullanılan dersliklerden birisinin kendisine Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tahsis edildiğini ifade eden Kalkan, “bir dersliğimizi de misafirhane olarak düzenliyoruz” şeklin de konuştu.
Muhtar Yakup Kalkan, Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan Cengiz’in kendilerine verdiği desteğe de teşekkür ederek “eski okulun istinat duvarı yıktırılıp genişletildi, köy meydanı balta olmak üzere sokak aralarının parke taşı çalışmaları aralıksız devam ediyor” diyerek yapılan hizmetlerini anlattı.

İlisuluk Köyü Muhtarı Yakup Kalkan, son olarak da Kuluncak Kaymakamlığımızın katkıları Halk Eğitim Müdürlüğü ve İŞ-Kur Projesi olarak köyümüz kadınlarına Seracılık ve Halı Kursu açtıklarınız sözlerine ekledi. Bu kurslarda her bir kurs için 25’er kursiyer ev hanımının eğitim gördüğünü belirtti.
Muhtarın verdiği bilgilerden sonra ise Bakan Tüfenkci, yapılan başarılı çalışmalar için emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirterek bekleyen diğer projeler için elinden gelen desteği vereceğini ve takipçisi olacağını belirtti. Bu konuda ilgili yerlere talimat verdiğini ifade eden Tüfenkci, “İnşallah hizmetler tez zamanda yapılır ve bizlerde tekrar açılış yapmaya geliriz” şeklinde konuştu.
Daha sonra köydeki çalışmaları yerinde görüp köy halkıyla da sohbet eden Bakan Tüfenkci ve beraberindeki heyet Muhtar Yakup Kalkan’ın onuruna verdiği yemeğe katılıp akabinde köyümüzden ayrıldı…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.