DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ocak Ayının Basketbol Devleri Belirlendi

Ocak Ayının Basketbol Devleri Belirlendi
13.02.2020
1.555
A+
A-

 

 

Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı raporda Basketbolun Ocak ayı devlerini belirledi. Raporda geçtiğimiz ayın en popüler Basketbol takımının yanı sıra, en çok konuşulan oyuncuları ve koçları da yer aldı. İşte araştırmanın detayları…

 

 

Bu yıl 17. kez düzenlenen ING All-Star 2020’de basketbolun yıldızları boy gösterdi. Biletleri günler öncesinde tükenen dev şölenin ev sahipliğini ise yine Sinan Erdem Spor Salonu üstlendi. A Spor ile Tivibu Spor 2’den canlı olarak yayınlanan dev organizasyon, bu sezon yepyeni bir oyuncu seçme sistemiyle de basketbol severleri heyecanlandırdı.

 

 

Fenerbahçe Beko Gözünü Play-Off’a Dikti

 

De Colo ve Williams gibi transferlerle sezona büyük umutlarla giren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, her ne kadar Euroleague’e kötü başlasa da, Thomas ve Nunnaly takviyesinin yanı sıra Vesely’nin yaşadığı sakatlık ardından form tutmasıyla galibiyet serileri yakaladı. Ay boyunca 23 bin 170 habere konu olan Fenerbahçe Beko, Ocak ayının en çok konuşulan basketbol takımı oldu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Basketbol severler Kobe Bryant’ın Ölümü İle Sarsıldı

 

NBA efsanesi Kobe Bryant’ın geçirdiği helikopter kazası sonucu hayatını kaybetmesi, spor camiasını yasa boğdu. Medyada yer aldığı 6 bin 518 haber ile uğurlanan Bryant, Ocak ayının en çok konuşulan basketbol oyuncusu oldu. Elazığ’da gerçekleşen depremin ardından bağış kampanyası başlatan Cedi Osman ise 3 bin 883 haberle listenin ikinci sırasında yer aldı. Üçüncü basamakta ise Anadolu Efes ile müthiş bir performans sergileyen ve Türk Milli Basketbol Takımı’nda forma giymesi beklenen Shane Larkin yer aldı.

 

 

 

 

Ergin Ataman Zirvede Yer Aldı

 

Takımı Anadolu Efes ile Euroleague’de başarılı bir performans sergileyen Ergin Ataman, Ocak ayı içerisinde en çok konuşulan baş antrenör olmayı başardı. Takımını Avrupa’da liderliğe taşıyan Ataman, kendini ise 3 bin 105 haber ile medyada liderliğe yükseltti. Atamanı ikinci sırada tecrübeli koç Obradovic izledi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.