Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Polis Teşkilatı Vatanın ve Milletin Bekası İçin Her Zaman Tetiktedir

Polis Teşkilatı Vatanın ve Milletin Bekası İçin Her Zaman Tetiktedir
15.04.2019
129
A+
A-

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı ve Yönetimi Polis Haftası nedeni ile Malatya İl Emniyet Müdürü Dr.Ömer Urhal’ı makamında ziyaret etti.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ , “Kuruluşundan bugüne Milletimizin can ve mal güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatımızın 174’ncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Polisimiz zaman, mekân ve görev ayırımı yapmadan Ülkenin ve Milletin Bekası ve Güvenliği için her daim canını hiç düşünmeden ortaya koymuştur. Bugün Malatya’mızda ve Ülkemizde bir Huzur ortamı varsa bunun en büyük sebeplerinden biride Emniyet Teşkilatımızdır. Polisimizdir. Polisimizin çalışkanlığı ve fedakârlığı tüm milletimiz tarafından takdirle karşılanmaktadır. Bu ziyaret vesilesi ile başta tüm Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Haftasını kutlar, Geçmişten bugüne Şehit Polislerimize Allah’tan Rahmet, Gazilerim ize de sağlık ve mutluluk diliyorum.

Başkan Zeki Dağ, ayrıca Malatya İl Emniyet Müdürü Dr.Ömer Urhal’a Malatya’da görev süresince göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum. Sayın Emniyet Müdürümün üstün gayretleri sayesinde Malatya’mız daha da yaşanabilir bir Kent haline gelmiştir. Bu özverili çalışmalarından dolayı burada Şahsınıza ve tüm Teşkilatımızın her bir ferdine Şahsım ve yönetim kurulum adına ve bir Malatya’lı olarak şehrim adına teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. Bizler Malatya’nın daha yaşanılabilir, daha huzurlu bir şehir olabilmesi için ne kadar gayret gösteriyorsak milletimizde bizlere o kadar yardımcı oluyor. Bizler eğer başarılı isek Milletimizin feraseti ve duyarlılığı sayesinde başarılıyız. Siz Basın mensuplarının duyarlılığı ve desteği sayesinde başarılıyız. Bizler bir birimize destek olduğumuz sürece Allah’ın izni ile hiçbir şer odaklarına göz açtırmayacağız. Milletin ve Ülkenin huzurunu bozmasına müsaade emeceğiz izin vermeyeceğiz. Bizler teşkilat olarak Malatya Basınının kente karşı duyarlılığını takdir ediyoruz. Bizler Hep beraber el ele huzurlu bir Malatya için her zaman büyük bir özveri ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı ve Yönetimine nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.
Konuşmaların Ardından Tüm Polis Teşkilatımızın 174. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Haftası Nedeniyle, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Tarafından Malatya İl Emniyet Müdürümüz Dr. Ömer Urhal’a Plaket Takdimi Yapıldı.

Kaynak: malatyabirlikgazetesi.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.