Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

PÜTÜRGE GENELİNE 16 MİLYON TL MALİYETİNDE ALTYAPI YATIRIMI

PÜTÜRGE GENELİNE 16 MİLYON TL MALİYETİNDE ALTYAPI YATIRIMI
27.01.2019
127
A+
A-

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Pütürge ilçe genelinde 16 milyon TL değerinde, 191,7 kilometre uzunluğunda altyapı yatırım gerçekleştirdi.

55 Ayda 191,7 Km Altyapı Yatırımı Tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Pütürge ilçesinin altyapısını güçlendirmeye yönelik tamamlanan yatırımlar ile ilgili açıklamada bulunan MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu: “Altyapı kapsamında hizmet kalitemizi her geçen gün daha da arttırmaya devam ediyoruz. Bizler projelerimizi gelecek nüfus artışlarını hesaba katarak planladık. Bu kapsamda uzun yıllar hizmet verecek sağlam ve modern bir altyapı inşa ediyoruz. İmalatı tamamlanan çalışmalarımız kapsamında Pütürge genelinde 16 milyon TL maliyetinde, 191,7 kilometre uzunluğunda altyapı yatırımı gerçekleştirdik. Şuana kadar ilçe genelinde 7 milyon TL değerinde 110,7 kilometre uzunluğunda içmesuyu, 4,2 milyon TL değerinde 25,7 kilometre uzunluğunda ise kanalizasyon altyapısı çalışmalarımızı tamamladık. İçmesuyu ve kanalizasyonda 11,2 milyon TL tutarında, toplam 136,4 kilometrelik altyapı yatırımını tamamlayarak ilçemizin hizmetine sunduk. Pütürge ilçemizde Doğu Anadolu Projesi (DAP) kapsamında ise 4,8 milyon TL maliyetinde, 55,3 kilometre uzunluğunda sulama kanalı yapıldı.

Zorlu arazi şartlarına rağmen ilçelerimizi daha sağlam ve modern bir altyapıya kavuşturmak için ekiplerimiz aralıksız çalışmalarına devam ediyor”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.