DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

PÜTÜRGE İLÇE TERMİNALİNİN TEMELİ ATILDI

PÜTÜRGE İLÇE TERMİNALİNİN TEMELİ ATILDI
27.08.2018
164
A+
A-

 

 

 

Projesi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan fiziki yapısının ise İstanbul Esenler Belediyesi tarafından yapılacak olan Pütürge İlçe Terminalinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

 

 

Temel atma törenine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Pütürge Kaymakamı Erkan Savar, İstanbul Esenler İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, bazı daire başkanları, şube müdürleri, iş adamları, stk temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Pütürgeliler Federasyonu Başkanı Cihan Akköse temel atma törenin de birer selamlama konuşması yaptılar.

 

 

Teşekkürler

 

 

 

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, yaptığı konuşmada Büyükşehir Belediyesinin Pütürge ilçesinin gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirdiğini ve bunlardan biri olan modern kesimhanenin artık hizmette olduğunu söyledi. Polat hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a ve ilçe terminalini Pütürge’ye kazandıran Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya teşekkür etti.

 

 

İnsanın abadı insanın mutluluğudur

 

 

 

İstanbul Esenler İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’da temel atma törenin bir konuşma yaptı. Konuşmasında İstanbul’da yaşayan Malatyalılara değinen Göksu, “Bedenleri Esenlerde olan gözü doğduğu topraklarda olan kardeşlerimize hizmeti asli görevimiz olarak kabul ederiz. Asıl insanın abadı insanın mutluluğudur. Biz Esenlerde yaşayan insanlarımızın mutluluğunu ve beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz. İnsanın en mutluğu olduğu anlar doğdu yerde kendi hatıralarını görebilmesidir. Esenler’de en fazla nüfusa sahip topluluk Pütürgelilere aittir. Aynı mutluluğu ve hüznü yaşadığımız Pütürgelilerle birlikte ilçemize Esenler Belediyemizin imzasını atıyoruz” dedi.

 

 

Herkesin emeği bizim için kutsaldır

 

 

 

İstanbul’da çok sayıda Malatyalı’nın yaşadığına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Göreve gelir gelmez 180 günlük acil eylem planını hazırladık. 314 çalışmadan 112 projemizi hemşerilerimizle paylaştık. Birlikte yürüyeceğiz sloganıyla çıktığımız yolda bugün açılışı ve temeli atılan projeler yürüyüşümüzün kilometre taşlarıdır. Hep birlikte yürüyerek, emek harcayarak ülkemizin büyümesine katkı sağlayacağız. Herkesin emeği bizim için kutsaldır” şeklinde konuştu.

 

 

Kortej yürüyüşü ve en iyi bal

 

 

 

Yapılan konuşmaların ardından Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya bal ve plaket takdim etti.

 

 

Törenin ardından terminalin ilk harcı döküldü. Heyet temel atma töreninden sonra Pütürge Bal Festivalinin kortej yürüyüşüne katılıp, Pütürge Belediyesi yeni hizmet binasının açılışını yaptı. Heyet buradan da Bal Festivaline geçerek en iyi bal yarışmasına katıldılar.

 

  • PÜTÜRGE TERMİNAL...26.08.2018
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.