Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ramazan çadırına Gano excel damgası

Ramazan çadırına Gano excel damgası
25.05.2018
1.352
A+
A-

Sağlık için bizde varız diyen Nurullah Özmen ve Gülnur Obuz Dogu Gano Excell için Malatya kitap fuarında yer alarak düşüncelerini söyle ifade ettiler..

Doğada bulunan bazı bitki ve mantarların bağışıklık sistemini güçlendirme yoluyla insanları bazı hastalıklara karşı daha dirençli hale getirebildiğini anlatan Doç. Dr. Taşkın, “Tıbbi mantarlar arasında yer alan ve ülkemizde ölümsüzlük mantarı olarak isimlendirilen Ganoderma lucidum bu mantarlardan bir tanesidir. Protein, selüloz, kül, azot, fosfor, potasyum, kalsiyum, magnezyum, germanyum ve selenyum içeren Ganoderma mantarı son yıllarda özellikle kanser hastalarının dikkatini çekiyor. Germanyum elementinin bu mantardaki molekül şeklinin, insan vücudunun kendini yenilemesi için en fazla ihtiyaç duyulan şekil olduğu biliniyor. Ganoderma mantarının içerdiği polisakkaritlerden bir tanesi olan beta glukan bağışıklık sistemini uyararak, enfekteli hücrelere karşı savaşan T hücrelerinin oluşumunu teşvik ediyor. İçeriğinde yer alan ganoderik asit vücuttaki kan basıncını, kan şekerini, yağı düzenliyor, kolesterol seviyesini düşürüyor ve kanın pıhtılaşmasını önlüyor. Fenol içermesi de kansere karşı koruyucu özelliğini pekiştiriyor

Gano Excel Global İş Planı ile Sektördeki tüm diğer firmaların önüne geçmiştir.Hızlı ve hemen para kazanma olanağı sunan,Kariyer de zaman sınırlaması olmayan,Kariyer garantisi veren,Kişisel ve ekip performansına bağlı olarak yüksek gelir imkanı sunan,Network Marketing tarihindeki en yüksek primlerin dağıtılacağı iddiasında olan ve bunu gerçekleştirmeye başlayan Gano Excel’in bu eşsiz İş Planı tüm iş ağı ortaklarına sonsuz olanaklar sunmaktadır.

Sıfır Risk ile, ister part-time ister full-time çalışarak kendi global ticaret ağınızı kurabilir, işinizi geliştirebilir, hedeflerinize çok kısa sürede ulaşabilirsiniz.

 

Bunu sağlamak için gerekli tüm eğitim altyapısı, iletişim ağı ve iş geliştirme sistemi hazır olup,Türkiye çapında organize edilen İş Tanıtım Toplantıları ile işinizi geliştirebilir, Türkiyedeki en iyi Network Liderleri ile çalışarak etkin ve global bir sistem kurabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.