Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

SAĞLAM ALTYAPI İÇİN NİTELİKLİ MALZEMELER

SAĞLAM ALTYAPI İÇİN NİTELİKLİ MALZEMELER
23.05.2018
190
A+
A-

SAĞLAM ALTYAPI İÇİN NİTELİKLİ MALZEMELER


Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü şehrin altyapısını yenilerken malzeme kalitesine de özen gösteriyor. Açık ve kapalı alana sahip toplamda 24 bin metrekare Hangar’da nitelikli malzemeleri muhafaza ediyor.

“Malzemeler, Üretim Sürecinden İtibaren Kalite Testlerinden Geçiyor ”

Malatya’nın en önemli kurumlarından olan ve şehrin altyapısını baştan aşağıya yenileyen MASKİ Genel Müdürlüğü, yüksek kaliteli malzemeler kullanarak altyapısı yenilenen bölgelerde yaşanan sorunları en az seviyeye düşürüyor. Konuyla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir: “Altyapı çalışmalarımız esnasında malzeme noktasında sıkıntı yaşamamak, sorunlara anında müdahale etmek için 13 bin 500 metrekare açık alan ve 10 bin 500 kapalı alan olmak üzere toplam 24 bin metrekarelik Hangar’ımızı kullanıyoruz.  Ambarda yaklaşık olarak 1800 kalem malzemeyi muhafaza ediyoruz. Sağlam ve modern altyapı inşa etmenin ilk şartı doğru projeler üretmek ve kaliteli malzemeler kullanmaktır. MASKİ olarak sağlam projeler üreterek hayata geçiriyoruz. İhale veya doğrudan temin yoluyla altyapıda kullanılmak üzere malzemeler alıyoruz.Aldığımız malzemeler üretim sürecinden itibaren bağımsız laboratuvarlarda kalite testlerinden geçiyor ve onay aldıktan sonra bize teslim ediliyor. Hangar’a gelen malzemelerin hepsini ayrı ayrı kodlayarak kayıt altına alıyoruz. Uyguladığımız sistem ile hangi daire başkanlığının, hangi malzemeden ne kadar aldığını takip edebiliyoruz. Ayrıca malzemelerin sayıları belli bir seviyeye düşünce sistem uyarı veriyor. Malzemeler tamamen tükenmeden yeniden temin ediyoruz. Böylece ihtiyacımızdan fazla malzemeyi muhafaza etmiyoruz. Şehrimize sağlam ve modern altyapı inşasını aksatmadan gerçekleştirmek için her geçen gün gelişen teknolojiyi yakından takip ediyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.