Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Samanlı; Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız

Samanlı; Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız
30.11.2019
94
A+
A-

 

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı’yı Ziyaret Etti.

Samanlı; Malatya’nın Huzuru Demek, Türkiye’nin Huzuru Demektir
Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı’yı Ziyaret Etti.

MHP Battalgazi İlçe Teşkilatına Hayırlı Olsun Ziyaretinde bulunan Anadolu Basın Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Parti teşkilatına yapmış olduğu ziyarette yaptığı açıklamada Şöyle dedi. Başkanımı çok uzun zamandan beridir tanıyorum. Gerçekten kendisi Malatya’mız ve Ülkemiz için elinden gelen tüm gadretti göstermektedir. Mesut Başkanım mütevazi kişiliği ile tüm Malatya’lıların gönlünde farklı bir yer tutmaktadır. Her zaman güler yüzünü, gönül zenginliğini ve hoş muhabbetini bizlerden eksik etmemiştir. Bu ziyaret vesilesi ile bende tüm MHP Teşkilatına ve Mesut Başkanıma bizlere gösterdikleri bu sıcak karşılamadan dolayı şahsım ve Yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.
MHP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetimine, yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Başkan Samanlı; Ülkemiz gerçekten son yıllarda hiç olmadığı kadar zor bir dönemden geçiyor. Bizler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önderliğinde ve yerelde MHP İl Başkanımız, MHP Malatya Milletvekilimiz Mehmet Fendoğlu ve MHP Teşkilatlarının her bir ferdi olarak Devletimizin ve Milletimizin Birliği, Beraberliği ve Huzuru için elimizden gelen tüm gayretleri gösteriyoruz. Bizlerin bu mücadelesinin etkili olmasında siz değerli basın mensuplarının emekleri çok. Bizlerin çalışma ve gayretlerini kamuya siz haberlerinizle aktarıyorsunuz. Bu ziyaret vesilesi ile tüm Basın Emekçilerine, medya mensuplarına bizlere verdikleri desteklerden dolayı da şahsım, teşkilatım ve Partim adına da çok teşekkür ediyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.