DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

SİZ BİZE HAKKINIZI HELAL EDİN BAŞKANIM”

03.11.2018
137
A+
A-

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, pazar esnafını gezdiği esnada karşılaştığı Hatice Karaca isimli kadının sarf ettiği sözler karşısında duygu dolu anlar yaşadı. Başkan Gürkan’ın çok güzel hizmetler yaptığını belirten Hatice Karaca, “Siz hakkınızı bize helal edin başkanım” derken Başkan Gürkan da, “Sizin dualarınız bizi ayakta tutuyor” ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Çöşnük Mahallesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı’nı gezdiği esnada vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti. Hatice Karaca isimli kadının “Cuma Pazarı’ndan sonra yola çıkıp geldim. Size bir sürü dua ettim. Pazarın kurulduğu belli değildi. Her taraf çiçek gibi. Sanki Pazar kurulmamış gibiydi. Çok güzel çalışmalarınız var. Rabbimden devamını diliyorum. İnşallah Rabbim sizinle beraberdir” ifadelerini kullanırken Başkan Gürkan da “sizin dualarınız bizi ayakta tutuyor” dedi.

“Çok güzel çalışmalarınız var” diyen Hatice Karaca, “Sizin projelerinizi Eskimalatya’da gezdim gördüm. Çok güzel çalışmalarınız var. Çok güzel düzenlemeleriniz var. İnsanların başı kaybolduktan sonra bir şey olduktan sonra biz bunu fark ediyoruz. Ama başarılarından dolayı insanları tebrik etmek lazım. İnsanları görüp teşekkür etmek lazım. Siz hakkınızı bize helal edin başkanım. Biz nankörlük yapabiliriz. Siz bize hakkınızı helal edin. Çok güzel çalışmalarınız var. Bizim dualarımız hep seninle. Bizim işimiz size dua etmek. Rabbim devletimizi başımızdan eksik etmesin. Rabbim devletimizi ve milletimizi korusun inşallah. Bir duvarı doğru örersen yıkılmaz. Siz dürüst olduğunuz sürece Allah sizinle beraberdir” ifadelerini kullanırken Başkan Gürkan da, “Sizin dualarınız bizi ayakta tutuyor” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.