Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

STK’lar Toplum Barışının ve Dayanışmasının Teminatıdır

STK’lar Toplum Barışının ve Dayanışmasının Teminatıdır
11.09.2021
128
A+
A-

DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Prof.Dr. İbrahim Gezer , Sivil Toplum Kuruluşları Toplum Barışının ve Dayanışmasının Garantörü ve Teminatıdır dedi.
DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Prof.Dr. İbrahim Gezer , DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş , DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri İle Birlikte Öz Pütürge’liler Dernek Başkanı Necati Çelebi ve Yönetim Kurulu Üyelerini Ziyaret Etti.

DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Prof.Dr. İbrahim Gezer , Sivil Toplum Örgütleri Vatandaş İle Devletin Kurumları arasında köprü vazifesi gören önemli kurumlardır. Vatandaşı ve Milleti temsil eden Sivil Toplum Kuruluşları her zaman Barışın , Kardeşliğin , Birliğin ve Beraberliğin teminatı ve Güvencesi olmuştur. Bu yüzden DEVA Partisi olarak Tüm organlarımızla ve ekibimizle beraber Sivil Toplum Örgütlerini çok önemsiyor ve kıymetli buluyoruz. Çünkü sizler toplumun sesi , yüreği ve kanaat önderlerisiniz. Sizler Siyaset üstü kurumlarısınız. Bizler DEVA Partisi olarak 1 yıl gibi kısa bir zaman olmasına rağmen Malatya ve Türkiye’nin tüm İl ve İlçelerinde örgütlenmemizi bitrdik sayılır. Genel Başkanımız Ali Babacan önderliğinde Partimizin kurulma amacı mevcut iktidarın artık ülkeyi yönetilemez bir hale getirmesinden dolayı Milletin umudu , kurtuluşu ve halkımızın Derdine Derman ve Deva olmak için geldiğimizi belirtmek isterim. İnşallah hep birlikte Malatya’mızı ve Ülkemizi daha yaşanılır bir hale getirmek için hep birlikte mücadele vereceğiz.

Prof.Dr. İbrahim Gezer , Necati Başkanım benim uzun yıllardır tanıdığım kişiliğine , fikirlerine ve çalışmalarına çok kıymet verdiğim bir abimdir. Malatya’mızın ve bölgemizin kanaat önderlerindendir. Bizleri bu güzel insanlarla bu güzel ortamda ağırladığınız için şahsım ve partim adına çok teşekkür ediyorum dedi.

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş , Bizler Malatya’mız ve Pütürgemizle beraber tüm ilçelerimizle birlikte Ülkemizin yönetimine talibiz. DEVA Partisi olarak Malatya geneli tüm ilçe örgütlenmelerimizi neredeyse kısa bir sürede tamamladık. Teşkilat olarak tüm arkadaşlarımızla sahada yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bazen cadde ve sokakta esnaflarımız ve vatandaşlarımızla sohbet edip onların dertlerini sıkıntılarını rapor ediyoruz. Bazende bugün burada olduğu gibi toplumun Kanaat önderlerini ve STK Temsilcilerini ziyaret edip istişarede bulunuyoruz. Özellikle Öz Pütürgeliler Dernek Başkanımız Necati Çelebi Başkanımız gibi kıymetli büyüklerimizin ve kanaat önderi abilerimizin düşünce ve fikirleri bize yol gösterme açısından çok önemli.. Sivil Toplum Örgütleri ve Kanaat Önderleri toplumun sorunlarını ve çözüm yolunda ne yapılması gerektiğini en iyi bilenlerdir. Bu konuda bizlerin eksik gördüğünüz ne varsa her zaman her an bizlere fikirlerinizi aktarabilirsiniz. Bizleri burada en iyi şekilde ağırladığınız için başta Başkanım Necati Çelebi ve tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlara ve genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum.. Allah’ın izni ile sizlerin bizlere yol göstermesiyle beraber en kısa zamanda iktidara yürüyerek memleketin refahı ve huzuru için çalışacağımıza söz veriyoruz dedi.

Öz Pütürgeliler Dernek Başkanı Necati Çelebi ise yaptığı konuşmada , her iki kıymetli misafirimiz Prof. Dr. İbrahim Gezer ve İl Başkanım Onur Güneş Beylere benim ve yönetimim hakkında söyledikleri güzel duyguları için teşekkür ediyorum. Sizler yıllardır Malatya’mız için her türlü çalışma ve gayreti gösteriyorsunuz. Sizlerde bizler gibi siyasetten önce bir çok Sivil Toplum Kuruluşunun başında hizmetler verdiniz. Uzun yıllar Malatya’mızın 13 ilçesinin her türlü çalışmasını akademik alana taşıdınız ve durum tespiti yaptınız. Malatya sizlerle beraber bir çok eksiğini ve noksanını yaptığınız akademik ve saha çalışmasıyla gördü ve ona göre çözüm bulmaya çalıştı. Takdir edersiniz ki Sivil Toplum Kuruluşları Siyaset Üstü kurumlardır. Bu nedenle bizler tüm siyasilere ve Partilere eşit mesafede durmak zorundayız. Sivil Toplum Örgütleri siyasallaşır bir Partinin arka bahçesi gibi davranırsa asıl amacından çıkmış olur ve topluma eşit mesafede yaklaşamaz. Bizler Malatya’mız için Pütürge’miz ve tüm ilçemiz için , Ülkemiz için ve bu millet için bir çivi çakar yetim hakkı kul hakkı gözetirse onun destekçisi olur , Yaptıkları başarılı çalışmaları alkışlar yapamadıklarını ve başarısızlıklarınıda yüzlerine vururuz. Bizleri ziyaret edip çok mutlu ettiniz.

Başkan Necati Çelebi , Ben Öz Pütürgeliler Dernek Başkanı olarak başta Şahsım , Yönetim Kurulumuzdaki tüm Üye arkadaşlarım ve Pütürgeliler adına başarılar diliyorum. Allah bu millete ve ülkeye Hak yolunda Hakkaniyetli bir yönetim göstermenizi temenni ediyorum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.