Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

SU KESİNTİSİ UYARISI

SU KESİNTİSİ UYARISI
25.01.2020
140
A+
A-

Elazığ merkezli olan ve ilimizde de hissedilen 6. 8 şiddetindeki deprem sonrasında, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerimizin içmesuyu İhtiyacını karşılayan Gündüzbey Kaptaj kaynağı suyunda bulanıklık meydana gelmiştir. Önlem almak için MASKİ ve Sağlık İl Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin birçok noktasında saat başı su numunesi alınmaktadır. Ayrıca MASKİ ekiplerimiz içmesuyu kaynağımız olan Kaptaj’da çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.
Bu konuyla ilgili, bazı basın ve yayın organlarında ve sosyal medyada suya kanalizasyon karıştığı ile ilgili mesnetsiz birtakım iddialar dolaşmaktadır. Vatandaşlarımızın bu tip söylentileri dikkate almamaları önemle rica olunur.
Bu vesileyle bir kez daha Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü deprem esnasında oluşan sarsıntıdan dolayı Paşaköşkü Su Deposunda oluşan ana vana arızasının giderilmesi için 25.01.2020 Cumartesi (bugün)saat 15.00-22.00 saatleri arasında aşağıda belirtilen mahallelerde su kesintisi yapılacağını duyurdu.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Yeşilyurt ve Battalgazi İlçelerine bağlı, Akpınar, Sancaktar, İsmetiye, Hamidiye, Dabakhane, Yenihamam, Kabaklıbağ, Niyazi, Halfettin, Şifa, Sarıcıoğlu, Beylerbaşı, Şehit Fevzi, İlyas, İskender, Taştepe, Hidayet, Melekbaba, Hanımın Çiftliği, Çavuşoğlu, Salköprü Mahallelerinde 25.01.2020 Cumartesi günü 15.00-22.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacaktır. Abonelerimizin mağdur olmamaları için gerekli önlemleri almaları önemle rica edilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.