DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

TAKSİ DURAKLARININ YANINA ATM MAKİNALARI KURULUYOR

TAKSİ DURAKLARININ YANINA ATM MAKİNALARI KURULUYOR
19.10.2018
170
A+
A-

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ EKİM AYI ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI
2019 Yılı Mali Bütçesi Ve Ücret Tarifeleri Belirlendi
Yeşilyurt Belediye Meclisi, Ekim Ayı Olağan Toplantısı 2.Oturumunda Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından belirlenen 2019 Yılı Mali Gelir- Gider Bütçesi ile yeni yılın ücret tarifelerini karara bağladı.
Yeşilyurt Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında gerçekleşen ikinci oturumda öncelikle 02 Ekim 2018 tarihli 1.Oturum’un karar özeti okunarak oy birliği ile kabul edildi. Açılış ve yoklamanın ardından komisyon raporları ve teklifler teker teker görüşülerek karara bağlandı.
2019 YILI BÜTÇESİ 224 MİLYON 700 BİN TL
Ekim Ayının ilk toplantısında görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Yeşilyurt Belediyesi 2019 Yılı Mali Gelir-Gider Bütçesi görüşüldü. Bütçe Tasarısının okunmasından sonra yapılan oylamanın ardından 2018 yılında 180 Milyon TL olan bütçe 2019 Yılında 224 Milyon 700 Bin TL olarak kabul edildi.
2019 YILI ÜCRET VE TARİFELERİ BELİRLENDİ
2019 Yılı Bütçe kararnamesinin onaylanmasından sonra yeni yılın ücret ve tarifeleri de karara bağlandı. Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından belirlenerek Meclis’e sunulan İmar İle İlgili Harçlar, Bina İnşaat Harcı, Tatil Günlerinde Çalışma Ruhsatı Harcı, İlan ve Reklam Vergisi, İşgal Harcı, Tellallık Harcı, Ölçü ve Tartı Aletleri Muayene Harcı, Eğlence Vergisi, Kayıt ve Suret Harcı, Otopark Bedeliyle ilgili yeni yıl ücret ve tarifeleri onaylandı.
TAKSİ DURAKLARININ YANINA ATM MAKİNALARI KURULUYOR


Yeşilyurt Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünce gönderilen; “ İlçemiz sınırları içerisinde yapılmış olan taksi duraklarının yanında belirlenen alanlarda veya bu konudaki ihtiyacın en çok olduğu, sorumluluğu Belediyemize ait alanlarda Kamu ve Özel Banka Kuruluşlarına ait ATM’lerin kurulması ve kiralanması gerekmektedir. Söz konusu bu işlem hem kent estetiği ve düzeni hem de vatandaşların ATM makinalarına daha müsait alanlarda ulaşmasını sağlayacaktır. Uygun görüldüğü takdirde Belediyemizce yapılmış olan taksi duraklarının yanında belirlenen alanlarda veya bu konudaki ihtiyacın en çok olduğu sorumluluğu Belediyemize ait alanlarda ATM yerlerinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51/g maddesi hükümleri gereği pazarlık usulü kiralanmasının yapılıp yapılmayacağı’ yönündeki teklifi görüşüldükten sonra yapılması yönünde kabul edildi.

Konuya ilişkin olarak Meclis Üyelerine bilgiler paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Gündem maddemizi Encümene havale edeceğiz, Encümen’de kıymet takdirini belirleyip ihaleye çıkacak, hangi banka girip alırsa ATM makinalarını kuracak ve Belediyemize katkısı olacak” dedi.
KASIM AYI TOPLANTISI ALTI KASIM’DA
Ağırlıkla imar maddelerinin ele alındığı toplantıda yedi maddenin ertelenmesine, üç maddenin red edilmesine, iki maddenin de İmar Komisyonuna havale edilmesine karar verdikten sonra Ekim Ayı toplantılarını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, Kasım Ayı Toplantısını 06 Kasım 2018 Salı günü saat 14.00’de gerçekleştirecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.