Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Teşekkürler Yeşilyurt Belediyesine

Teşekkürler Yeşilyurt Belediyesine
19.01.2021
536
A+
A-

Başkan Çınar Konak’ta Sorunları Tek Tek Çözüyor

Vatandaşın Sesine Anında Cevap Veren Başkan Sayın Mehmet Çınar’a Teşekkürler….

Konak Semti Caddesi, Yardımsever Sokakta yaklaşık bir yıldır sorun yaşadığımız yolun Yeşilyurt Belediyesi ekipleri tarafından incelenerek sorunu çözüldü.  Bizler konak mahalle sakinleri olarak Yeşilyurt Belediyemizin çalışmalarını destekliyor ve Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çınar Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Konak semti Caddesi Yardımsever Sokakta özellikle kışın ve bahar aylarında yağmur ve kar nedeniyle yollarda meydana gelen göletler ve su birikintileri ciddi sıkıntı oluşturmaya başladı. Vatandaşlar biriken yağmur ve kar suyu nedeniyle ciddi sıkıntı yaşamakta.  Yaya olarak gittikleri yerlerde rahat karşıdan karşıya geçememekteydi. Araçlar biriken su birikintileri yüzünden yayaların üstünü  su sıçratmakta araçların sağlıklı seyahat etmesine engel  olmaktaydı..

 

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Muhtarımız Özkan Koca’nın da gayretleri sonucu konuya hassasiyet göstererek yaşadığımız sıkıntı giderildi.

 

Konak Mahallesi Sakinleri olarak başta Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a, Başkan yardımcılarına, Muhtarımız Özkan Koca’aya Fen işleri müdürü Bülent Çetin’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Şükrü Güzel.

Malatya Birlik Gazetesi Konak Muhabiri

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.