DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Sadıkoğlu, Başkan Gürkan İle İstişarede Bulundu

TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Sadıkoğlu, Başkan Gürkan İle İstişarede Bulundu
06.07.2018
271
A+
A-

TSO Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Sadıkoğlu, Başkan Gürkan İle İstişarede Bulundu
SADIKOĞLU, “BAŞKANIMIZIN GÜZEL HİZMETLERİNİN MALATYA’DA CİDDİ ANLAMI VE DEĞERİ VAR”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Sadıkoğlu, “Başkanımızın güzel hizmetlerinin Malatya’da ciddi anlamı ve değeri olduğunu biliyoruz” dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, beraberinde oda yönetimi ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi. Burada konuşan Başkan Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile değerli yönetim kurulu üyelerini burada görmekten, ağırlamaktan ve misafir etmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Kendileri de tabi 24 Haziran öncesi yapılan seçimde halkın, sanayicinin ve ticaret erbabının büyük teveccühü ile Malatya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığını ve yönetim kuruluna getirildiler. Ben inanıyorum ki Oğuzhan beyin başkanlığında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, hakikaten Malatya’da ticaret ve sanayi ile uğraşan müteşebbislerimizin önünün açılması noktasında, bürokratik engellerin kaldırılması noktasında Malatya’yı bir yönüyle de sanayi şehri yapılması noktasında büyük gayret ve çaba gösterecekler. Bugün Malatya’mızda 3 organize sanayi var, 2 küçük sanayi sitesi var. İnşallah bunların sayıları ve içerikleri artarak devam edecek. Hem istihdam, hem de üretim anlamında. Malatya’nın coğrafi potansiyelini de öne çıkaracaklarına inanıyorum. Bakanımızın da özellik bu teşvikli, öncelikli bölgeler içerisinde ilimizin alınması inşallah bu sanayi ve diğer alanlarda ki yatırımların teşvik edilmesi noktasında önemli rol oynayacaktır” dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ise, Başkan Gürkan’ın başarılı hizmetlerine dikkat çekerek, “Bilindiği üzere malumunuz bir seçim sürecini atlattık. Seçimden sonraki süreçte saygıdeğer Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan beyefendi bizi ziyaret etmişti. Biz, bu anlamda kendilerini yeniden ziyaret edip, yapmış olduğu çalışmalardan dolayı hem kendilerini takdir ettiğimizi ve Malatya kamuoyu tarafından da benimsendiğini ifade etmek istiyoruz. Başkanımızın güzel hizmetlerinin Malatya’da ciddi anlamı ve değeri olduğunu biliyoruz. Başkanımızın, tüccarın ve sanayicinin yanında olan bir bakış açısıyla mücadele etmesini ve bu anlamdaki diyaloglarımızın ileri seviyelerde de Malatya’ya fayda getirebileceğini istişare etmek için buradayız. Her zaman istişarelerimize devam edeceğiz. Bizleri kabul ettiği için kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İstişare sonrası Başkan Gürkan ve TSO Başkanı Sadıkoğlu ile oda yönetimi, Battalgazi Belediye fuaye alanında bulunan ve Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin maketlerini gezdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.