Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Tüfenkçi Adaylık Başvurusunu Yaptı

Tüfenkçi Adaylık Başvurusunu Yaptı
28.04.2018
234
A+
A-

Bakan Tüfenkci, 27. Dönem milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık’ın da katıldığı AK Parti Malatya İl Başkanlığı binasında çok sayıda partilinin katıldığı coşkulu bir tören ile aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 27. dönem aday adaylığı öncesi yaptığı konuşmada AK Parti olarak 16 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde erdemliler olarak yola çıktıklarını belirtti.

Türkiye’de hiç bir şey eskisi gibi olmayacak dediklerini hatırlatan Tüfenkci, o dönemde şimdiye kadar hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığını söyledi.

Türkiye’yi her alanda en az 3,5 kat büyüttüklerini vurgulayan Tüfenkci, “Sağlıktan ulaşıma, eğitimden kültüre, gençlik spordan ekonomiye Türkiye’yi kalkındırmak için Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde gece gündüz demeden koşturduk. Çeşitli badirelerle bu ülke karşı karşıya kaldı, engeller çıkartılmaya çalışıldı. Ama bu engelleri milletimizin desteğiyle birer birer aştık. Özellikle en son çıkartılan engel 15 Temmuz gibi gerçekten hainlikten öte bir darbe girişimiyle Türkiye’yi karşı karşıya bıraktılar ama yine Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bu millet o engeli aşmayı bildi.” diye konuştu.

AK Parti Malatya teşkilatının kurulduğu günden buyana çok iyi çalıştığını ve fesh yemeyen ender yerlerden biri olduğunu anlatan Tüfenkci, emeği geçenlere teşekkür etti.

Malatya’nın Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde yüzde 70’e yakın evet oyu verdiğini hatırlayan Bakan Tüfenkci, şöyle devam etti:

“Malatyalılar dedi ki Türkiye’nin yeni sisteme geçmesi lazım, eski sistemin arızalarından kurtulması lazım. Eski sistemle 3,5 kat büyüyen Türkiye inşallah Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle bugüne kadar yapılanlardan 3 kat daha fazla büyüyecek. Türkiye’de insanların refah düzeyi artacak. Daha fazla demokrasi, insan hakları, refah düzeyine erişmek için inşallah 24 Haziran’da cumhurbaşkanımızı Recep Tayyip Erdoğan olarak tescillemiş olacağız.”

Malatyalı hemşerilerinden de 24 Haziran seçimlerinde destek isteyen Tüfenkci, Malatya’ya hızlı tren çalışmaları hakkında da vatandaşlara bilgi verdi. Tüfenkci “Sivas’a hızlı tren geliyor. İnşallah bu yıl içesinde de Malatya’mıza hızlı tren gelmesi için ihalesini yapacağız.” Dedi.

Malatya’da yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren Tüfenkci daha sonra aday adaylığı başvuru dosyasını İl Başkanı Vekili Mahmut Üner Özer’e teslim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.