DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Tüfenkci, Kadem Malatya Şubesi Başkanı Ve Heyetini Kabul Etti

Tüfenkci, Kadem Malatya Şubesi Başkanı Ve Heyetini Kabul Etti
30.07.2018
213
A+
A-

 

64-65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Kadın ve Demokrasi Derneği’nin (KADEM) yeni seçilen Malatya Şubesi Başkanı Betül Dürgen ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Başkan Dürgen ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri yeni dönem çalışmaları ve projeleri hakkında Tüfenkci’ye bilgi verdiler.

Bülent Tüfenkci kabulde, KADEM’in ülkemizde demokrasinin gelişmesi, kadınların hem hukuki hem de psikolojik yardım alması, haklarını bilmesi ve bilinçlenmesi nokrasında önemli çalışmalara imza attığını belirtti.

KADEM’in Malatya Şubesinin bugüne kadar özellikle toplumu bilinçlendirme, kadınların haklarını ve hukuklarını geliştirme noktasında başarılı çalışmalar yaptığına dikkati çeken Tüfenkci, “Bugüne kadar emeği geçen başta başkanlarımız olmak üzere tüm yönetim kurulundaki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Seçilen başkanımıza ve yeni ekibe de başarılar diliyorum” dedi.

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ
Tüfenkci, KADEM’in özellikle genç kızları bilinçlendirme, yerli ve milli değerlerle kendilerini yetiştirmeleri noktasında ortaya koyacakları her türlü çalışmaya destek vereceklerini ifade ederek, bugüne kadar yaptıkları çalışma ve istişareleri bundan sonra da artırarak devam ettireceklerini vurguladı.

KADEM gibi kuruluşların özellikle Malatya’da sayılarının artmasının kadınların siyasette aktif olarak yer almasını sağladığını kaydeden Tüfenkci, “KADEM, özellikle dezavantajlı kesimlerin hukuki ve psikolojik yardım alabilecekleri bir kurum olması dolayısıyla da ayrıca öne çıkmaktadır. Yine çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesi, uyuşturucu ile mücadele gibi alanlarda KADEM’in varlığını hissettirmesi bu anlamıyla Malatya için büyük kazanç olacaktır” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.