DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Tuğba Farımaz Artık Kadınları Kolilerle Kandıramayacaksınız

Tuğba Farımaz Artık Kadınları Kolilerle Kandıramayacaksınız
17.12.2020
2.749
A+
A-

 

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz, Artık Malatya’lı Kadınların, Bu Ülkenin Kadınlarının 100 Liralık Yardım Kolileriyle Onurlarının Kırılmasına Müsaade Etmeyeceğiz.

 

 

Tuğba Farımaz ; Artık Kadınları Kolilerle Yardım Çekleriyle Kandıramayacaksınız

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret etti.

 

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz, Artık Malatya’lı Kadınların, Bu Ülkenin Kadınlarının 100 Liralık Yardım Kolileriyle Onurlarının Kırılmasına Müsaade Etmeyeceğiz. Kadınlarımız Siyasi İktidarın Oy deposu, Arka Bahçesi Değildir.

 

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz, Biz DEVA Parti’si Kadınları olarak çok hızlı bir şekilde örgütlenmeye başladık. Henüz kısa zaman olmasına rağmen şu ana kadar 350’nin üzerinde Battalgazi Teşkilatı olarak üye yaptık. Artık Malatya’da insanlar değişmden yana.. Malatya’da ve Türkiye’de siyaset tıkanmış durumda. Bu yüzden yeni bir siyasi anlayışa yeni bir iktidara ihtiyaç var bizde teşkilattaki arkadaşlarımızla birlikte Ali Babacan Liderliğindeki Genç, Dinamik ve Hedefi olan DEVA Partisi gönüllüleriyle beraber yola revan olduk bu davanın bir parçası olduk. Arık Malatya’lı kadınların ve tüm kadınlarımızın yardım kolileriyle kandırıldığı bir düzen değil, Kadınlarımızın onuruyla yaşadığı bir Malatya, Bir Türkiye için var gücümüzle çalışacağız. İnşallah en kısa zamanda DEVA Partisi olarak insanların barış ve kardeşlik hukuku içerisinde yaşadığı Adaletin, Liyakatın, Hakkaniyetin Hüküm sürdüğü bir iradeyi ortaya koyarak Malatya ve Ülkemizi Hak Ettiği ve özlediği günlere taşıyacağız.

 

Başkan Tuğba Farımaz, Her zaman mazlumun, haklının, sessizlerin sesi olan Malatya’mızın güzide basınına özellikli siz Anadolu Malatya Şubesi Yönetimi ve Üyelerine bizlerin sesi olduğu için şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Bizleri misafir ettiğiniz ve dinlediğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum dedi.

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kadın Politikaları Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerine yeni atıldıkları siyasi çalışmalarda başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.