Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Türk Eğitim-Sen’den TYGD’ye Ziyaret

Türk Eğitim-Sen’den TYGD’ye Ziyaret
29.12.2018
133
A+
A-

Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz ve Yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın’ı ziyaret etti.
Ziyarette, Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Türkyılmaz yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı ve Türk Eğitim-Sen’in faaliyetleri konuşuldu.

Sendikanın eğitim bazlı çalışmalarında görüş alışverişinde bulunan sendika üyeleri ile Başkan Yalçın, eğitim ve öğretime verilen önemi ve verilen önem karşısında alınan başarılı çalışmaları değerlendirdi. Başkan Türkyılmaz, ‘’Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği olarak mevcut yayın organlarınız, gerçek ve tarafsız haber anlayışınız ile halkı bilgilendirme noktasında göstermiş olduğunuz gayret ve başarıdan dolayı teşekkür ederim’’dedi.
Gündeme dair konuların da değerlendirilmesinin ardından, Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın, toplumun her kesiminin görüş ve düşüncelerinin kendileri için önemli olduğuna dikkat çekerek, Sivil toplum kuruluşları, Sendikalar, Meslek Kuruluşları bir ilin ve Ülkenin belirli temel taşları olduğunu vurgulayarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Görüşmenin sonunda Türk Eğitim-Sen olarak başlatmış oldukları’’Ayyıldız’ı gururla taşıyorum’’kampanyası kapsamında,Başkan Türkyılmaz tarafından, Türkiye Yerel Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın’a ‘’Ayyıldız’’ rozeti takıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.