DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Ülkü Ocakları’ndan ABYB’ye Ziyaret

Ülkü Ocakları’ndan ABYB’ye Ziyaret
08.12.2021
162
A+
A-

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ve yönetimi ABYB(Anadolu Basın Yayın Birliği) Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Şengönül, “ABYB Malatya Şube Başkanlığına bağlı yayın organlarını takip etmekteyiz. Basın; haber toplama, yorumlama ve yayma müessesesidir. İnsan, etrafında olup bitenleri duyup öğrenmek, fırsat düşünce bunları başkalarına duyurmak ihtiyacındadır. Bu ihtiyaç insanın yaradılışında vardır. Basının kaynağı da bu ihtiyaçtır.Mustafa Kemal Atatürk, Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hülâsa bir milletin hedef-i saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir demiştir. Bu bağlamda ABYB’ye bağlı yayın organları haberlerinde cesur, Tarafsız ve bağımsız, meslek ilkelerine bağlı, temel hak ve özgürlükleri gözeterek görev yapan sizlere teşekkür ediyorum. Bu arada Malatya Cadde haber sitesinin 7.nci kuruluş yıldönümü olması münasebetiyle başarılar diliyorum.” Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, “ Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ve ekibine ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Hakikaten Turgay Başkan ve yönetiminin gelmesi ile birlikte harika projeler ve eğitim ile ilgili çalışmalar hakikaten takdire şayandır. Ülkü Ocakları nasıl bir yer sorusu, Ülkücü Hareket’e yabancı olanlar için merak edilmektedir. Ülkücüler ve teşkilatları (Ülkü Ocakları) için akla mantığa sığmayan iddialar da halk arasında kol gezmekte, Ülkücü Hareket’e düşman kesimler tarafından olabildiğince iftiralar atılmaktadır.Ülkücüler adam dövüyor,
Ocak’ta adama bağlayıp zincirle dövdüler,Hergün kavgaya gidiyorlar adam öldürüyorlar
gibi saçma sapan iddialar ülkücüleri karalama kampanyası dışında hiçbir şey ifade etmemektedir.Ülkü Ocakları’nda Kuran-I Kerim Okunur. Ülkü Ocakları siyaset yeri değildir. O yüzden genelde İdeolojik konular (Türk-İslam Ülküsü, İlay-ı Kelimetullah Davası, Türk Cihan Hakimiyeti) konuşulur.
Haftanın belirlenen günlerinde genç ülkücülere Dini, ideolojik ve gündem konularını içeren seminerler verilir. Daha anlatamadığım bir çok güzel konular vardır Ülkü Ocaklarında.Turgay Başkan ve yönetiminin gelmesi ile birlikte bunları daha sık görmeye başladık. Ve gençlerimizin emin ellerde olduğuna kanaat getiriyoruz. Bu anlamda ABYB Malatya Şube Başkanlığı ve yönetimim adına başda Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım beye akabinde İl Başkanı Turgay Şengönül beye ve tüm yönetime teşekkür ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.