DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

UNUTMAYALIM Kİ ONLAR DA DÜNÜN GENÇLERİ İDİLER

UNUTMAYALIM Kİ ONLAR DA DÜNÜN GENÇLERİ İDİLER
30.09.2019
85
A+
A-

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Gürkan,
UNUTMAYALIM Kİ ONLAR DA DÜNÜN GENÇLERİ İDİLER

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yaşlılara hak ettikleri değerin verilmesi gerektiğini belirterek, şunları söyledi:
“İnsanlar doğar, büyür, gelişir, ihtiyarlar ve dünyasını değiştirir. Milletler de yaşlılarına verdikleri önemle gelişmişlik düzeylerini belirlerler. Aynı zamanda dinimiz İslam da yaşlılara verdiği öneme atfen dini yaşama noktasındaki algılarımızı belirlemiştir.
Memleketimizdeki yaşlılar ve onların tecrübelerinin bizim için bir gelecek kaynağı olması gerekir. Biz şehrimizi mazisine layık istikbale hazırlayalım derken; yaşlılarımızın engin tecrübelerinden de istifade etmemiz gerektiğini ifade ediyoruz.
Bugün Dünya Yaşlılar Günü olarak kutlanıyor olabilir, ancak unutmayalım ki günlerini kutladığımız yaşlılarımız da dünün gençleri idiler. Bu memleketimizin ekonomisine katkı sağlayan insanlardı. Çocukları yetiştiren ana ve babalardır. Bu ana babalara hak ettikleri izzet ve ikramı, sevgi ve saygıyı göstermek mecburiyetimizin olduğunu gençlerimize hatırlatmak amacıyla bu günü kutluyoruz.
Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak, yaşlılarımızın hak ettikleri gibi yaşamalarını temin etmek, onlara bu günlerinde bir nebze de olsa yardımcı olmak amacıyla kurulan Vefa Konağımız hizmetlerine devam etmektedir.
Bugün vesilesiyle başımızın tacı yaşlılarımızın günlerini kutluyor, uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.