DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

VALİMİZLE AYNI İLDE ÇALIŞMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYUYORUM

VALİMİZLE AYNI İLDE ÇALIŞMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYUYORUM
26.11.2018
148
A+
A-

 

Vali Baruş, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a iade-i ziyarette bulundu.

Vali Aydın Baruş’u Battalgazi Belediye binası önünde Başkan Selahattin Gürkan ve yardımcıları karşıladı. Başkan Selahattin Gürkan bugüne kadar gerçekleştirdikleri projeleri bina girişinde bulunan maket ve prototiplerle Vali Baruş’a özetledi.

VALİMİZLE AYNI İLDE ÇALIŞMAKTAN BÜYÜK ONUR DUYUYORUM

Ziyarete “Hoş geldiniz” diyerek söze başlayan Selahattin Gürkan: “Bu ince ziyaretten dolayı teşekkür ederim, ortak çalışma noktasında istişare ve katılımcı yönetim sistemini benimsediğimizden Sayın Valimizle birlikte nasipse Büyükşehirde, şu an da Battalgazi de beraber çalışacağız. Valimizle aynı ilde çalışmaktan büyük onur duyuyorum. Kendisinin geçmiş tecrübelerini paylaşıp Malatya’ya yansıtması noktasında da önemli katkı sağlayacağını ümit ediyorum. Kendilerini burada görmekten mutluluk duyduğumuzu tekrar ifade etmek istiyorum” dedi.

BERABERCE MALATYA İNSANININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Vali Aydın Baruş da bu sıcak karşılamadan ötürü teşekkür ederek : “Göreve geldiğim andan itibaren gerek belediyeler, kamu kurum ve kuruluşlarımızın gerekse vatandaşlarımızın sıcak karşılamalarına şahit oldum. Malatya çok güzel bir il, gerek insan yapısı ile gerek doğası ve ekonomisi ile hizmetin en iyisine layık bir kent. Bizim Valilik olarak misyonumuz; belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımızla el ele vererek Malatya’nın gelecek günlerini daha aydınlık daha güzel kılmaktır. Bu anlamda her türlü işbirliğini gönül birliği ile gerçekleştireceğimize inanıyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.