DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

VALİ VASİP ŞAHİN: TORUNUM MALATYALI’YIM DİYOR”

VALİ VASİP ŞAHİN: TORUNUM MALATYALI’YIM DİYOR”
29.11.2018
179
A+
A-

 

“MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Malatya’da valilik yapmış olan ve İstanbul Valiliği’nden Ankara Valiliği’ne atanan Vasip Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Malatya’ya büyük hizmetleri bulunan Vasip Şahin’in Malatya halkının teveccühünü kazandığını ve halkın gönlünde taht kurduğunu ifade eden Fendoğlu, sayın valinin Ankara’ya da büyük hizmetlerinin olacağına inancının tam olduğunu vurguladı. Milletvekili Fendoğlu, Vali Şahin’e Malatya kayısısı hediye ederken Malatyalıların kendisini çok özlediğini ifade ederek Vali Şahin’i Malatya davet etti.

Ankara Valisi Vasip Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra kendisinin ve ailesinin Malatya’dan çok güzel hatıralarla ayrıldığını ve torununun şu anda Malatya’yı çok sevmesi sebebi ile nerelisiniz diye sorduklarında Malatya’lıyım dediğini vurguladı. Malatya halkının ve Malatya’nın kendisinde önemli yeri olduğunu vurgulayan Vali Şahin, Malatyalılar ile olan irtibatının sürekli devam ettiğini ifade etti. MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu’nun yoğun tempo ile çalıştığını ifade eden Vali Vasip Şahin, bu çalışmaların bereketi ile Malatya’da hayırlı hizmetlerin gerçekleşeceğine inancının tam olduğunu ifade etti. Çok yoğun bir program ile çalıştığını ifade eden Vali Vasip Şahin uygun olan ilk fırsatta Malatya’yı ziyaret edeceğini belirtti.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.