Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Yader Yönetim Kurulu üyelerinden ABYB’ye ziyaret

Yader Yönetim Kurulu üyelerinden ABYB’ye ziyaret
30.12.2020
1.811
A+
A-

 

Malatya Yetiştirme Yurtlarından ayrılanlar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çolak ve Yönetim kurulu üyeleri Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya şube Başkanlığına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Dernek Binasında gerçekleşen ziyarette, Yader Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çolak, Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Özerhan , Halise Can ve Abyb Yönetim kurulu üyeleri karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Yader proje ve çalışmaları hakkında detaylı açıklamalarda bulunan Başkan Çolak, ‘’Derneğin hedef kitlesi, devlet koruması altında kalan çocuklar ve ayrılan gençlerdir’’ diye belirtti.

Malatya Yetiştirme Yurtlarından ayrılanlar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çolak yaptığı konuşmada’’ Dernek, “Sürdürülebilir Kalkınma Temelinde Devlet Koruması Altında Kalan Çocukların ve Ayrılan Gençlerin Yaşam Kalitelerini Artırmak ve Sosyal Hizmetler Alanında Politika Oluşturan ve Politika Oluşumuna Katkı Sağlayan Öncü Bir sivil Toplum Kuruluşu Olmak” vizyonuyla çalışmalar gerçekleştirmektedir’ ’dedi. Varoluşçu felsefeyi kendisine rehber edinen Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çolak ‘’ YADER, suçlu bir çocuğun olamayacağını, en iyi ihtimalle suça itilmiş bir çocuğun olacağına inanır. Bu çerçevede, bu çocukları kazanmak için harcanan çaba ve bedelin, kaybedildikten sonrakinden çok daha az olacağına inanmakta ve faaliyetlerini bu çocukların suça itilmesini önleyici yaklaşımla sürdürmektedir’ ’ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise,’’ İnsan yaptıklarının değil, yapacaklarının toplamıdır’’ inancıyla üstlenmiş olduğunuz bu sorumluluk bilincini takdirle karşılıyoruz. Mevcut yayın organlarımız aracılığı ile yanınızda olacağımızdan şüpheniz olmasın’’ dedi . Başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.