Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

22 Aralık Çarşamba Gününe Kadar Yağışlı Hava Geliyor!

22 Aralık Çarşamba Gününe Kadar Yağışlı Hava Geliyor!
15.12.2021
137
A+
A-

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü  16.12.2021 Perşembe öğle saatlerinden Önümüzdeki hafta ortasına kadar 22 Aralık 2021 Çarşamba gününe kadar Malatya, Elazığ,  Adıyaman, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde sabah saatlerinden itibaren yer yer yağmur, yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışı uyarısında bulundu.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Tarafından Yapılan Uyarı Şöyle ;   

Bölgemiz genelinde yarın 16.12.2021 Perşembe öğle saatlerinden itibaren yağışlı sistemlerin etkisi altına gireceği tahmin ediliyor.

Önümüzdeki hafta ortasına kadar (22 Aralık 2021 Çarşamba) aralıklarla görülecek olan yağışların, bölge genelinde yer yer kuvvetli olması,Yağışların genellikle yağmur ve karlakarışık yağmur, yüksek kar şeklinde olması beklenmektedir.

Rüzgarların güneyli yönlerinden hafif ,zaman zaman orta ,Elazığ ve Malatya’nın güneyi Adıyaman’ın kuzey kesimleri ,Tunceli ve Bingöl İl genelinde yer yer kuvvetlice esmesi, Sıcaklıkların mevsim normalleri civarıda seyretmesi tahmin ediliyor.

Oluşması Muhtemel Riskler:

Ulaşımda aksamalar,ani taşkın, sel ve su baskını gibi olaylara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gerek görüldükçe hazırlanacak olan anlık meteorolojik uyarıların takibini yaparak, oluşması muhtemel risklere karşı can ve mal emniyeti açısından dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.