Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

Yeni İtfaiye Merkezi Yüzde 70 Oranında Tamamlandı

Yeni İtfaiye Merkezi Yüzde 70 Oranında Tamamlandı
03.01.2020
98
A+
A-

 

Başkan Gürkan, İtfaiye teşkilatımız kutsal bir görev ifa etmekte. Olası yangınlarda kendi hayatlarını hiçe sayarak vatandaşın hayatını kurtaran personellerimizin çalışma ortamlarını daha nezih ve modern bir yapıya kavuşturuyoruz.

Malatya halkına daha hızlı ve kaliteli bir hizmet vermek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden yeni İtfaiye Merkezinde çalışmalar yüzde 70 oranında tamamlandı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan yeni İtfaiye M erkezindeki çalışmalar yoğun bir tempoyla devam ederken, merkezin ince işçilik çalışmaları da yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Alparslan Türkeş Bulvarı girişinde 11 bin 712 metrekare alan üzerine inşa edilen İtfaiye Merkezi bodrum-zemin ve birinci kat olmak üzere üç kattan oluşuyor. Tamamlandığı zaman itfaiye personellerinin de bütün ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir kapasitede olacak olan İtfaiye Merkezinde, 8 peronluk garajın yanında, Sivil Savunma ve Afet Koordinasyon Merkezi, sauna, spor salonu, yatakhane, yemekhane, malzeme odası, personellerin ihtiyaçlarının karşılanacağı odalar ve idari birimlerin yer alacağı bir yapıya kavuşacak.

Başkan Gürkan: Yeni İtfaiye Merkezi kısa sürede hizmete açılacak
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan İtfaiye Merkezi ile ilgili kısa bir bilgi vererek; “Malatya itfaiyesi ve Malatya’nın ihtiyaç duyduğu bir merkezi en kısa süre içerisinde hizmete hazır hale getireceğiz. Çalışmalar büyük oranda tamamlandı. İtfaiye Merkezimizde çevre düzenleme çalışmaları ile ince işçilik gerektiren çalışmalar yapılmakta. Bu çalışmaların da tamamlanması ile birlikte merkezimizin açılışını yapacağız.

İtfaiye teşkilatımız kutsal bir görev ifa etmektedir. Olası yangınlarda kendi hayatlarını hiçe sayarak vatandaşın hayatını kurtaran personellerimizin çalışma ortamlarını daha nezih ve modern bir yapıya kavuşturuyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.