DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

YENİ YILDA GÜVENLİK GÜÇLERİ VE BEBEK SAHİBİ OLAN AİLELER UNUTULMADI

YENİ YILDA GÜVENLİK GÜÇLERİ VE BEBEK SAHİBİ OLAN AİLELER UNUTULMADI
01.01.2019
219
A+
A-

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çanır, yılbaşı gecesi emniyet, jandarma, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyarette, yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur ve kardeşlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunuldu.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çanır, ilk olarak Beydağı Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret etti. Burada emniyet mensuplarının yeni yılını tebrik eden AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Yeni yılın sizlere, polis camiamıza, memleketimize, ülkemize, Alem-i İslam’a huzur ve barış getirmesini diliyorum. Polis vicdanı olmayanın vicdanıdır. Sizler yaz kış, gece gündüz demeden bu toplumun mal ve can emniyetini korumak için kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz. Bu görevi ifa ederken de zaman zaman şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşıyorsunuz. Ben özellikle bu vatanın milli birliği ve beraberliği için, iç ve dış düşmanlara karşı mücadele ederken toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu bir hayat temenni ediyorum. Sizlerinde yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Daha nice yıllar içinde sağlık ve huzur içerisinde girmenizi temenni ediyorum” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çanır ve İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beydağı Kampüsü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ni ziyaret etti. Burada yeni yılda ilk bebek sahibi olan aileleri tebrik ettiler. Burada ilk olarak konuşan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Recep Bentli, “2019 yılının ilk bebeklerini sayın vekilimiz ve sayın başkanlarımızla birlikte hayırlı olsun dedik. Herkesin yeni yılını kutluyoruz” dedi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “2019 yılının yeni doğan bebeklerini ve ailelerini ziyaret ettik. Bebeklere sağlıklı ve huzurlu nice yıllar diliyoruz. Ailelerine de onların mürüvvetlerini görmelerini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Tüm milletimizin, Alem-i İslam’ın ve insanlığın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Daha nice yıllara sağlık ve huzur içerisinde tüm milletimizin girmesini de temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ta, “Bugün 2018 yılı sonu ve 2019 yılının ilk doğan bebeklerini ziyaret ettik. Anne babalarına ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Çocuklarımızın vatana millete hayırlı evlatlar olması için dua ettik. Yeni yılında tüm milletimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” diye konuştu.

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, “Bugün kıymetli belediye başkanlarımla birlikte, sağlık il müdürümüzün nezaretinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizi ziyaret ettik. Ben önce sağlık teşkilatına bu nöbet esnasında sundukları hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sağlık teşkilatındaki memnuniyeti yüzde 80’lere çıkarmış vaziyetteler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün 2019’un ilk

bebeklerini gördük. Rabbim yollarını açık eylesin. Sağlık sıhhat ve huzur versin. İnşallah 2019 yılı da memleketimiz için milletimiz ve ümmetimiz için hayırlar getirir. Sevginin hoşgörünün olduğu bir dünyayı Rabbim nasip eyler inşallah” şeklinde konuştu.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çanır, son olarak İl Jandarma Komutanlığı’nda nöbet tutan ekserlerin yeni yılını tebrik ettikten sonra Malatya-Elazığ karayolunda bulunan güvenlik noktasında görevli emniyet mensupları ile bir araya geldi. Burada emniyet mensuplarının yeni yılını tebrik eden Çalık, Gürkan ve Çınar, bir süre emniyet mensupları ile sohbet etti. Emniyet mensuplarına ‘Huzur ve güvenin adresi sizsiniz’ diyen AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Malatya güven şehri. İnşallah hem asayiş hem de güven açısından sorunsuz bir yıl olur. Terör örgütlerinin tamamen bitirildiği ülkemizin güven içerisinde hayatımızı idame ettiğimiz bir yıl olur” temennisinde bulundu.

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, “Bende sizlerin yeni yılını kutluyorum. Allah sizlere yeni yılda huzur ve mutluluk versin. Daha nice yıllara aileniz ve çocuklarınızla birlikte huzur ve barış içerisinde girmenizi temenni ediyorum. Bu Malatya’mızın giriş noktasında güvenlik nöbeti tuttuğunuz için de teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Hepinize huzurlu ve mutlu bir hayat diliyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.