Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Malatya °C

ZEYNEL ABİDİN TÜRBESİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI

ZEYNEL ABİDİN TÜRBESİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI
11.09.2018
402
A+
A-

Battalgazi Belediyesi tarafından Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı’nın temizliği yapıldı. Muharrem Ayı dolayısıyla yapılan temizlikten dolayı Vakıf yetkilileri, memnuniyetlerini dile getirdi.
Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı’nın genel temizliği yapıldı. Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilk olarak türbenin temizliğini, ardından da vakıf binasının temizliğini gerçekleştirdi. İtina ile yapılan temizlikten dolayı vakıf yöneticileri ve vakfa gelen vatandaşlar, memnuniyetlerini dile getirdi.
Zeynel Abidin Vakfı Saymanı Mustafa Öztürk yapılan temizlikle ilgili olarak Battalgazi Belediyesine teşekkür etti. Öztürk yaptığı açıklamada: “Zeynel Abidin Kültür Vakıf saymanıyım. İbadethanelere yapılan temizlik konusunda arkadaşlar sağ olsunlar. Başta Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a çok teşekkür ederiz. Ali müdürümüzü de bu konuda teşekkür ederim, her zaman yanımızdalar sağ olsunlar. her anlamda destek yapıyorlar. Yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsun var olsunlar” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.